Aplicaţii Mobile Android

Aplicaţii Mobile Android

Nexus Mobile Online este un pachet care conține aplicații pentru telefonul mobil cu Android: Nexus Online SFA, Nexus Foto Produse, Nexus Online Facturare.

Cu aplicațiile, puteți automatiza sarcinile de vânzări pentru agenții și șoferii dvs., puteți emite facturi, puteți vedea stocul, verifica soldurile, încărca ușor imagini pentru produse în magazinul tău online.

Articole
Share

Aplicații Online Nexus

Nexus Online SFA
Este o aplicație Android creată pentru dispozitive mobile, care se descarcă din Google Play, și care lucrează online prin Nexus REST API cu baza de date Nexus ERP.
Aplicațiile Andorid Nexus combină facilitățile platformei mobile Android și versatilitatea aplicațiilor web moderne.
Astfel, aplicația Android o vom descărca și instala gratuit pe telefon din Google Play și scripturile web ale aplicației le vom instala pe serverul nostru.

Bineînteles, putem folosi gratuit și locația implicită de încărcare a scripturilor oferită de Nexus Media srl, cu mențiunea că fiind un serviciu gratuit nu ne sunt oferite garanții de funcționare fără întreruperi, de viteză, etc.
Recomandarea noastră este să instalați aceste scripturi web pe același calculator/server pe care este instalat serverul de baze de date al Nexus ERP.

Nexus Online SFA este o aplicație ce facilitează și simplifică preluarea comenzilor de la clienți și din magazinele proprii, livrarea și facturarea comenzilor, planificarea livrării comenzilor pe trasee și curse dar și managementul ambalajelor predate și preluate de la clienți.
Interfața este simplă și intuitivă. Avem nouă butoane pentru nouă acțiuni diferite ce vor fi explicate în manualul 3, Prezentare interfață.
Deasemenea există și a doua interfață disponibilă după ce alegem un partener. Actiunile specifice fiecărui buton din această interfață le vom prezenta tot în manualul 3, Prezentare interfață.
Link către Manualul 3: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2456



Nexus Foto Produse
Este o aplicație Android, care se descarcă din Google Play , și care se bazează pe servicii cloud oferite de Nexus Media.
Deci, pentru a utiliza Nexus Foto Produse trebuie să descărcați și să instalați gratuit aplicația din Google Play și trebuie să achiziționați o subscripție anuală pentru această aplicație din contul dvs. de client de pe suport.nexuserp.ro.
Este o aplicație simplu de utilizat cu ajutorul căreia realizați fotografii pentru produse și le încărcați rapid direct în baza de date a Nexus ERP. Imaginile sunt încărcate automat ca fișiere atașate la produse.
Astfel, după realizarea unei fotografii pentru un produs, cu telefonul mobil, aceasta poate ajunge aproape instantaneu pe site-ul de vânzări.

Imaginile preluate nu mai trebuie prelucrate, ele sunt optimizate de aplicația noastră direct pe telefon atât ca dimensiune în pixeli, cât și ca rată de compresie.
Dimensiunile fotografiilor vor fi ajustate în funcție de categoria lor: pictogramă, imagine site, imagine catalog etc.
Pentru a realiza fotografii la produsele din baza de date nu va trebui să achiziționați echipamente specializate, doar un telefon mobil cu Android (min. v.4.4) este suficient.

La ce vă folosesc fotografiile atașate produselor din baza de date Nexus ERP?
Pentru a încărca automat magazinul on-line cu imagini pentru produse, pentru a realiza cataloage cu produse pentru clienți cu ajutorul asistentului de generare a cataloagelor sau pentru a trimite clienților oferte cu imagini.
Pentru a identifica mai ușor produsul pentru care doriți să încărcați imagini, puteți scana codul de bare al acestuia tot cu camera foto a telefonului mobil.
Chiar și în condiții cu iluminarea mai redusă codul de bare este citit aproape instantaneu. Bineînțeles, produsul poate fi căutat în baza de date și după cod sau denumire.



Nexus Facturare Online
Mobilitate în emiterea facturilor, vizualizarea stocurilor şi consultarea soldurilor
Echipa noastră de vânzări va putea factura cu un telefon mobil direct din baza de date centrală - respectând toate politicile de preţuri şi promoţii pe clienţi, pe zone, etc. Iar dacă vindem şi către persoane fizice (van-sales) putem emite, la fel de simplu, bonuri fiscale cu o casă de marcat mobilă.
Dacă nu dorim să utilizăm imprimante mobile, putem opta ca facturile să plece automat prin email către clienţi noştri. Şi mai mult, putem opta ca facturile trimise să conţină un buton pentru plata online cu cardul

Se poate instala pe telefoane care au minim versiunea de Android 6.0 si poate rula inclusiv pe PC-uri cu Windows 10 daca instalati emulatorul BlueStacks.
Nexus Facturare este integrat nativ cu toate aplicaţiile şi datele platformei şi este tot timpul 100% compatibil cu întreg sistemul de aplicaţii Nexus: comenzi, stocuri, liste de preţuri, facturi, etc.
Aplicaţia de facturare ne permite să emitem o factură în doar câteva zeci de secunde. Facturile se creează pe baza unor modele în care am stabilit în prealabil informaţiile repetitive. Putem adăuga în model inclusiv liste de produse.



La adăugarea produselor pe factură avem posibilitatea de a vedea stocurile în timp real pentru fiecare produs în parte. Mai mult, există o pagină separată unde putem consulta situaţia stocurilor filtrate după gestiune, clasă sau produs.
Aplicaţia este intuitivă, uşor de învăţat, simplu de folosit şi ne ghidează prin indicaţii la fiecare pas. Nexus Facturare Online foloseşte imagini şi denumiri sugestive pentru meniurile şi butoanele interfeţei de lucru.
Cu ajutorul unui telefon mobil sau a unei tablete conectate la internet, de oriunde ne-am afla, înregistrăm vânzări cu respectarea politicilor de preţuri, de promoţii, de creditare a clienţilor, etc.

Toate documentele emise prin aplicaţie - facturile, chitanţele şi bonurile fiscale - sunt automat salvate în ERP şi nu sunt necesare prelucrări suplimentare ulterioare, cum ar fi: exporturi, importuri, copieri, reoperare, etc.
Aplicaţia are pagini separate pentru facturile emise şi facturile în lucru (nevalidate) cu filtrare după perioadă. Putem găsi uşor o factură anterioară pentru a o modifica, retipări sau consulta detaliile.
Nexus Facturare Online este integrat cu Sistemul Naţional de Facturare Electronică e-Factura. Sistem prin care în viitorul apropiat toţi agenţii economici vor putea schimba facturi în mod automat.
Aplicaţia oferă o pagină special dedicată soldurilor. Facturile neîncasate sunt grupate de clienţi şi printr-un click pe o factură putem afişa detalii (inclusiv produsele) restul de încasat şi un buton pentru încasare imediată cu chitanţă.