Aster Home, Multiseat Software, Windows 10/8/7

max 2 users, 1-year license, non expandable, non portable

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Cod produs: IBIK-AH

Brand: Ibik Aster

Descriere

ASTER HOME este o versiune cu urmatoarele caracteristici: poate lucra cu maxim 2 utilizatori - fara posibilitatea de a extinde licenta este valabila doar un an de zile licenta o data inregistrata pe un calculator nu poate fi mutata pe alt calculator versiunile de Windows pe care poate fi instalat sunt: 10, 8 si 7. Daca aveti nevoie de mai multe posturi de lucru si alte optiuni va rugam sa consultati celelalte versiuni ASTER disponibile pe site-ul nostru.

Beneficiile utilizarii ASTER

Puteți încerca gratuit Puteți juca împreună cu un alt utilizator jocuri pe net sau fiecare utilizator se poate concentra asupra propriilor sarcini ASTER face posibilă economisirea spațiului în apartament, absența celui de al 2lea sistem face ASTER convenabil pentru utilizarea în încăperi mici. Nivel redus de zgomot în cameră prin utilizarea unui singur PC. Nu este nevoie de o rețea locală. Toate dispozitivele obișnuite ale PC-ului sunt accesibile automat din fiecare stație. Energia electrică este economisită datorită absenței celei de a2a unității de sistem - care este principalul consumator de energie a unui computer. Intensitate mai mică a radiațiilor de înaltă frecvență. Costurile de modernizare sunt reduse la 80% Este oferit un serviciu prompt pentru clienți (in limba engleza). Funcționează cu majoritatea plăcilor video moderne. Preț scăzut.

Utilizare

Exemple de aplicatii HOME ale ASTER: un PC cu doua monitoare - posturi de lucru* un PC cu un monitor + transformarea televizorului intr-un al doilea post de lucru un laptop si un monitor un laptop si transformarea televizorului intr-un al doilea post de lucru ASTER este un program pentru Windows care vă permite să creați mai multe locuri de muncă pe baza unui singur sistem de calcul - PC. ASTER este o soluție software independenta și nu folosește thin clients sau terminal stations. Pentru adăugarea de locuri de muncă suplimentare la un PC, este suficient să conectați un monitor suplimentar, o tastatură și un mouse. Dacă este necesar, fiecare loc de muncă poate fi conectat la dispozitive de intrare/ieșire audio separate, precum și la controlere de jocuri (joystick-uri). De asemenea, este posibil să utilizați monitoare externe (de preferință monitoare conectate DisplayLink) prin conexiuni USB sau WIFI/LAN. După instalare și lansare, ASTER va pune la dispoziția fiecărui utilizator propriul desktop independent. ASTER este versatil și poate fi utilizat în diverse domenii - de la birou la jocuri, economisind în același timp semnificativ costurile hardware și software pentru fiecare loc de muncă. In imaginile produsului se prezintă un exemplu cu modul de conectare în care funcționează ASTER. În funcție de capacitatea computerului și de programele care vor rula, pot fi create mai multe locuri de muncă (maximum 12). Cu toate acestea, sistemele cu un număr mare de locuri de muncă (6 sau mai multe) trebuie testate în prealabil cu setul de software și hardware pe care intenționați să le utilizați. Testarea este necesară pentru a găsi erori neprevăzute în funcționarea software-ului dvs. și compatibilitatea hardware-ului. Pentru aceast produs există o perioadă de probă de 30 de zile, perioada in care puteți încerca software-ul și sa decideti daca veti achiziționa sau nu licența ASTER. *post de lucru = monitor + tastatura + mouse

Facilitati

Specificatii

Software
Tip licenta
Home

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.