Boxa Bluetooth BTS06, Outdoor, Albastra, 3W, 90Hz-20KHz, 4 Ohmi, 65dB

Decodor SBC/MP/AAC, Microfon, Hands-free, Baterie Lithium 3,7V/400mA

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Garanție: 3 luni

Cod produs: EBSXP001BL

Brand: EPT Electronic

Categorie: Boxe Bluetooth

Descriere

Boxa Bluetooth BTS06 este perfecta pentru drumetii si medii umede (bai, dus, etc) - poate fi usor stropita cu picaturi de apa dar a nu scufunda total sau partial in apa. Dimensiunile si greutatea redusa fac acest dispozitiv simplu de transportat oriunde. Pentru incarcare utilizati un port USB care sa asigure o putere de 120 mA. Specificatii difuzor: diametru 40mm, 4 ohmi, 3.5 W latime de banda, sensibilitate 90 Hz - 20 KHz, IK 85dB. Putere audio difuzor 3W. Baterie Litiu 3.7V 400mA care asigura doua ore de functionare continua la puterea audio maxima. Wireless Bluetooth V3.0 + EDR (Enhanced Data Rate - permite viteze mari de transfer), viteza maximă de transfer pentru Bluetooth 3.0 este de 24 Mbit/s. Functii de decodare audio pentru formatele SBC, MP3 si AAC si compatibila. Bluetooth functioneaza pe frecventa 2.4 GHz ISM si poate sustine o trensmisie de o distanta de maximum 10 metri. Functie Hands-free pentru vorbit la telefon - se poate comunica prin boxa cu rezerva ca microfonul boxei nu asigura o claritate foarte buna. Acest dispozitiv acceptă standardul Bluetooth Stereo A2DP - Advanced Audio Distribution Profile - permite acestei boxe să recepţioneze muzică stereo de la orice dispozitiv Bluetooth compatibil A2DP. Prin urmare, puteţi utiliza aceasta boxa cu orice telefon mobil, computer, adaptor Bluetooth, player MP3 compatibil etc. care acceptă A2DP. Butoanele pentru controlul muzicii amplasate pe boxa vă permit să controlaţi wireless muzica redată pe telefonul, playerul MP3 sau computerul dvs. compatibil AVRCP (Audio Video Remote Control Profile). Săriţi direct la melodiile preferate sau întrerupeţi temporar muzica pentru o scurtă conversaţie - toate acestea cu o singură apăsare pe un buton aflat la îndemână.

Utilizare

Boxa Bluetooth BTS06 o puteti utiliza outdoor dar trebuie sa aveti in vedere ca nu este rezistenta la apa, doar poate fi usor stropita cu picaturi de apa (ploaie, dus, etc). - In calatorii impreuna cu telefonul sau tableta. - Acasa conectata la calculator sau laptop. Noi am testat boxa cu succes cu mai multe modele de telefoane Android si cu aplicatiile: Spotify, Samsung Music si Play Music.

Facilitati

Boxa are 5 butoane dispuse intr-un cerc deasupra boxei, iar fiecare buton are stantata un semn distinct: Butonul Open/Close cu semnul univesal - un cerc intrerupt de o bara. Butonul Play/Pause care se afla in centru discului cu butoane. Butonul Previous. Butonul Next. Butonul Phone - pe acest buton se afla si microfonul. Pentru instalare procedam astfel: incarcam boxa la o sursa USB 5V 120 mA timp de aproximativ 2 ore - la un incarcator de telefon de exemplu; in timpul incarcarii ledul albastru este aprins, iar dupa incarcare se stinge automat - semn ca o putem scoate de la incarcat; deschidem boxa in modul imperechiere apasand timp de 2 secunde butoul Open; pentru imperechiere deschidem telefonul si cautam dispozitivele Bluetooth din apropiere; cand apare in lista BTS-06 o selectam si asteptam ca imperecheirea sa se finalizeze; din acest moment putem sa pornim de pe telefon aplicatia noastra prefereata de muzica si sa utilizam boxa. Alte operatiuni: Pentru a micsora volumul de redare audio putem folosi butoanele telefonului sau apasam simultan butonul Open si butonul Previous. Pentru a mari volumul de redare audio putem folosi butoanele telefonului sau apasam simultan butonul Open si butonul Next. Pentru pauza si repornire redare apasam butonul Play. Pentru a sari la urmatoarea melodie apasam butonul Next. Pentru a reveni la melodia anteriora apasam butonul Previous. Pentru inchiderea boxei apasam butonul Open/Close pentru mai mult de 3 secunde. Pentru a raspunde la un apel apasam butonul Phone. Succes!

Specificatii

Alimentare
Timp Incarcare Acumulator
in 2 ore incarcare 80%
in 4 ore incarcare 100%
Acumulator
Built-in 3.7V / 400mA Lithium Battery
Caracteristici
Culoare
Albastru
Dimensiune
90*90*50 mm
Greutate
170 g
Pachetul contine
Boxa Bluetooth
Cablu USB alimentare
Conectivitate
Bluetooth
Bluetooth V3.0 + EDR (Enhanced Data Rate)

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.