Ce este nou în Visual Studio 2022?

Ce este nou în Visual Studio 2022?
Share
Ce este nou în Visual Studio 2022?

Cu Visual Studio 2022, vom obține întotdeauna cele mai bune instrumente și servicii disponibile pentru orice dezvoltator, orice aplicație și orice platformă.
Fie că utilizăm Visual Studio pentru prima dată, fie că îl utilizăm de ani de zile, sunt multe imbunătăţiri în cea mai nouă versiune.

Imbunătăţiri ale performanţei

Visual Studio 2022 este mai rapid, mai accesibil, mai ușor și este conceput atât pentru cei care învaţă, cât și pentru cei care construiesc soluții la scară industrială.

Visual Studio 2022 este pe 64 de biți

Visual Studio 2022 pentru Windows este acum o aplicație pe 64 de biți. Aceasta înseamnă că putem deschide, edita, rula și depana chiar și cele mai mari și mai complexe soluții fără a rămâne fără memorie.

Căutarea în fișiere este mai rapidă

În Visual Studio 2022, ne-am concentrat pe îmbunătățirea performanței mai multor caracteristici cheie. De exemplu, Find in Files este acum de 3 ori mai rapidă atunci când căutați soluții mari, cum ar fi Orchard Core.

Instrumentul Git este mai rapid

A fost integrată o caracteristică Git relativ nouă numită commit graph, care ajută la îmbunătățirea atât a performanței operațiunilor dvs. Git, cât și a performanței Visual Studio în sine.

Aplicații moderne

Visual Studio 2022 face rapidă și ușoară construirea de aplicații moderne, bazate pe cloud, cu Azure. De asemenea, noua versiune are suport complet pentru .NET și cadrul său unificat pentru aplicații web, client și mobile atât pentru dezvoltatorii Windows, cât și pentru Mac.

Instrumente de dezvoltare mai bune pentru C++ și .NET și Hot Reload

Visual Studio 2022 include instrumente mai bune de dezvoltare a aplicațiilor pe mai multe platforme și cea mai recentă versiune a instrumentelor de compilare C++, pentru a include suport C++20.
De asemenea, a fost actualizat Hot Reload, astfel încât să putem edita proiecte C++ sau .NET în timp ce aplicația noastră rulează.

Visual Studio Professional 2022
Visual Studio Professional 2022

Perpetua

3163.90 LeiActualizări pentru editorii Blazor și Razor + Hot Reload pentru ASP.NET

Visual Studio 2022 include o actualizare importantă pentru editorii Blazor și Razor și noi capabilități pentru reîncărcarea la cald în ASP.NET Core — inclusiv reîncărcarea la cald atunci când salvăm un fișier sau când aplicăm modificări la fișierele CSS live!

Inovația la îndemână

De la instrumente de colaborare în timp real și asincrone până la informații îmbunătățite și instrumente de productivitate care se integrează perfect cu fluxul de lucru zilnic, Visual Studio 2022 are asta și multe altele.

Suport Git multi-repo și suport pentru line-staging

Dacă lucrăm cu proiecte găzduite în diferite depozite Git, este posibil să fi folosit instrumente externe sau mai multe instanțe ale Visual Studio pentru a ne conecta la acestea.
Acum, putem lucra cu o singură soluție care are proiecte în mai multe depozite și putem contribui la toate dintr-o singură instanță a Visual Studio.

A fost adăugat suport pentru punerea în scenă în linie, cunoscut și sub numele de punere în scenă interactivă. Acum, putem organiza bucăți de modificări în fișierele noastre direct din editorul de cod sau putem împărți modificările în diferite comiteri.

Îmbunătățiri IntelliCode

 • Finalizarea întregii linii: în Visual Studio 2022, caracteristica IntelliCode poate acum completa automat codul până la o linie întreagă la un moment dat.
 • Recomandări de acțiuni rapide: IntelliCode poate identifica acum când efectuăm o sarcină obișnuită și poate recomanda acțiunea rapidă potrivită, completând-o chiar pe măsură ce introducem text.

  Proiectare pentru toată lumea

  A fost reîmprospătată interfața cu utilizatorul pentru a ne menține mai bine în flux. Unele dintre modificări includ atingeri cosmetice care modernizează interfața de utilizare sau reduc aglomerația.

  Look & feel

  De la noua iconografie la ajustări subtile ale raportului de contrast al culorilor și un nou font Cascadia Code, se lucrează pentru a face Visual Studio mai accesibil pentru toată lumea.

  Sursa: https://learn.microsoft.com/en-us/visualstudio/ide/whats-new-visual-studio-2022?view=vs-2022