Creativity & Design

Creativity & Design

Adobe Inc. numit inițial Adobe Systems Incorporated, s-a specializat din punct de vedere istoric în software pentru crearea și publicarea unei game largi de conținut, inclusiv grafică, fotografie, ilustrație, animație, video, filme și tipărire.

Adobe Creativity & Design este un set de aplicații și servicii de la Adobe Inc. care oferă abonaților acces la o colecție de software utilizat pentru design grafic, editare video, fotografie, editare text.
Creați totul, de la logo-uri și pictograme la materiale de marketing și grafică de marcă cu aplicațiile de design grafic Adobe.

Adobe vă permite să reluați activitatea de editare de unde ați rămas în ultima sesiune, de pe desktop, mobil sau web. Proiectele sunt sincronizate automat, astfel încât să vă puteți accesa toate proiectele de oriunde.

Articole
Share

Ce să alegi dintre Photoshop și Lightroom?

Lightroom se referă mai mult la organizarea și procesarea fotografiilor, în timp ce Photoshop se referă mai mult la editarea, crearea și îmbunătățirea imaginilor.
Photoshop este cel mai bun pentru imaginile care necesită perfecțiunea pixelilor.

Când să folosim Lightroom?
Lightroom poate fi considerat ca punct de plecare pentru post-procesare.
Spre deosebire de Photoshop, care se încadrează în multe discipline creative, Lightroom este special conceput pentru a gestiona eficient fluxul de lucru al fotografilor profesioniști, de la gestionarea fotografiilor până la finisarea finală.

Puteți alege între Lightroom și Adobe Photoshop Lightroom Classic. Lightroom Classic este un program bazat pe desktop pentru fotografiile stocate local cum ar fi pe un computer sau pe hard disk extern.
Lightroom stochează fișierele în cloud, astfel încât să vă puteți muta fără probleme spațiul de lucru de la laptop pe tabletă, telefon sau de acasa la cafenea.



Când să folosim Photoshop?
Lightroom se referă mai mult la organizarea și procesarea fotografiilor, în timp ce Photoshop se referă mai mult la editarea, crearea și îmbunătățirea imaginilor.
Photoshop este cel mai bun pentru imaginile care necesită perfecțiunea pixelilor.

Retușatorii de fotografii, artiștii vizuali sau compozitorii încep în Lightroom, dar în cele din urmă se bazează pe Photoshop pentru majoritatea conversiilor.
O modalitate de a vă gândi la acest lucru este că, în timp ce Photoshop vă permite să creați imagini așa cum doriți, Lightroom rămâne fidel fotografiilor dvs.



Combină-le într-un duo dinamic.
Cunoașterea diferențelor dintre Lightroom și Photoshop vă poate ajuta să alegeți cel mai bun editor foto pentru un anumit proiect, dar de multe ori nu este decizia.
Ambele se potrivesc perfect.

Puteți edita o fotografie în Lightroom, apăsați Command+E(MacOS) sau CTRL+E(Windows) pentru a o trimite la Photoshop și o puteți modifica acolo.
În cele din urmă, alegerea între Lightroom și Photoshop se va reduce la obiectivele proiectului dvs. creativ și la preferințele personale.

Adesea, răspunsul este să folosiți ambele. Acum că știți diferența dintre cele două, puteți proiecta un flux de lucru pentru a crea fotografiile dorite.
Cel mai bun mod de a găsi ceea ce funcționează pentru tine este să te distrezi și să experimentezi până când găsești procesul de editare perfect.