Lacat Inteligent Nexy SLP10B, Bluetooth, Fingerprint

Controlata de pe smartphone, Negru

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Garanție: 12 luni

Cod produs: SLP10B

Brand: Nexy

Categorie: Yale si lacate inteligente

Descriere

Lacatul Inteligent Nexy SLP10B are un design compact, este usor de operat atat prin deschidere directa cu amprenta, cat si prin aplicatia pentru telefon conectata prin Bluetooth si cu siguranta este un produs care va va uimi si incanta prin experienta tehnologica si solutiile pe care le aduce. Acest lacat Bluetooth, fara cheie clasica, este recomandat a fi folosit pentru genti si bagaje, pentru dulapuri si cabinete, pentru magazii si depozite, dar si in domeniul auto pentru usile de marfa si containere. Acest model de lacat poate fi deschis/operat in 2 moduri: 1. Aplicatie smartphone si comunicatie Bluetooth 2. Prin amprenta Atuurile produsului Lacat Inteligent Nexy SLP10B: Cititorul de amprente FPC va ofera cea mai buna experienta de securitate. Accesati inregistrarile operatiilor efectuate (inchideri/deschideri) oricand si de oriunde pentru a fi informati in legatura cu utilizarea lacatului. Dimensiune compacta si greutate mica. O incarcare a beteriei tine functional lacatul timp de 30 de zile. Moduri de deschidere: Bluetooth APP si amprenta. Sistem de management prin aplicatie smartphone.

Utilizare

Lacatul Inteligent Nexy SLP10B poate fi folosit in urmatoarele domenii: Home Business Aceasta lacat inteligent este potrivita pentru: Genti si bagaje Dulapuri si cabinete Magazii si depozite In domeniul auto pentru usile de marfa si containere.

Facilitati

Pentru instalarea Lacat Inteligent Nexy SLP10B va recomandam sa cititi cu atentie atat manulul produsului oferit de catre producator, cat si eventual sa urmariti clipurile video postate pe site. 1. Cu ajutorul cablului USB din dotare incarcati acumulatorul lacatului. 2. Instalati aplicatia My Loks pe telefon. 3. Imperechiati lacatul cu telefonul. 4. Adaugati in aplicatie amprentele care au acces la operarea/deschiderea lacatului. 5. In continuare puteti folosi aplicatia sau amprentele setate pentru a inchide/deschide lacatul. 6. Nu uitati sa incarcati lacatul periodic. Daca lacatul ramane inchis pentru lungi perioade de timp nu trebuie sa-l reinacarcatti periodic, doar inainte de a dori sa-l deschideti va trebui sa-l alimentati de la un acumulator USB portabil - Power Bank.

Specificatii

Alimentare
Durata viata baterie
Dupa incarcare acumulator se poate folosi aprox. 30 de zile
Numar si tip baterii
Acumulator polymer 3.7V 130mah
Caracteristici
Rezistent la Apa si Praf
IP65
Culoare
Negru
Dimensiune
78*50*23 mm
Greutate
100 g
Temperatura de operare
-20°C ~ 70 °C, Umiditate 10% ~ 95%
Pachetul contine
Yala inteligenta - silduri + manere
Broasca tip 45*85 mm
2 Chei, 1 Card RFID, Manual
Garnituri, Feronerie usa, Suruburi
Material
Aliaj de zinc
Otel
Moduri de inchidere
Amprenta
Bluetooth APP
Card (RFID)
Cheie
PIN code
WiFi APP
Aplicabilitate
Bagaje
Magazii
Porti
Dulapuri
Usi marfa autoturisme, camioane
Tip senzor amprenta
FPC Fingerprint Reader

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și

Cele mai vândute produse din această categorie: