Nexus Easy Retail Magazin

Software Magazin: produse, servicii, vouchere, discounturi

1176.01 Lei

Cod produs: NERMAG

Categorie: Retail - HoReCa

Descriere

Nexus Easy Retail Magazin are o interfaţă de vânzări clară, curată, responsivă şi o operare rapidă şi fluidă - fără ferestre care se suprapun. Aplicaţia este optimizată să genereze un trafic mic de date pentru a lucra rapid în mod online şi este compilată cu .NET5 - cel mai modern şi rapid framework existent.
 

ECHIPAMENTE RETAIL

Proiectat să funcţioneze cu multe tipuri şi branduri de echipamente, Nexus Magazin este liantul care uneşte toate echipamentele conectate într-o funcţionare coerentă şi productivă.
 

CONTROL CENTRALIZAT

Mult mai simplu pentru reţele de magazine cu mai multe POS-uri, toate opţiunile privind configurarea interfeţei de lucru, drepturi şi resticţii se fac centralizat.
 

INTERFAȚĂ CONFIGURABILĂ

Interfaţă clară, cu un flux intuitiv de operare, oferit de o serie de opţiuni privind formatul de afişare a grupelor de produse, a pictogramelor şi a informaţiilor privind produsele.
 

REȚELE DE MAGAZINE

Soluţia Nexus poate gestiona reţele mari de magazine şi se pot implementa două moduri de lucru: Online (un sigur server) sau prin Replicarea automată a datelor între magazine şi centru.
 

HARDWARE

Opţional, pentru aplicaţiile Nexus Easy Retail, vă putem oferi POS-urile touchscreen NEXY în configuraţii testate să asigure o bună experienţă de utilizare împreună.
 
Pentru mai multe informații despre produs, vă rugăm să consultați pagina de prezentare a producătorului: [Nexus Easy Retail Magazin] (https://www.nexuserp.ro/nexus-magazin)

Utilizare

 

Facilitati

 

Pentru mai multe informaţii despre produs vă rugăm să consultaţi următoarele:

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și