Nexus ERP

4122.10 Lei

Cod produs: NEXUS9

Categorie: Nexus ERP

Descriere

Nexus ERP conectează, organizează, integrează procesele economice şi resursele afacerii tale.

Îți oferim digitalizarea unitară a activităţilor firmei. Controlezi atât sistemul financiar-contabil, distribuirea resurselor firmei, vânzările B2B și retail, cât și comenzile și vânzările online venite de pe site-urile firmei.

Sistem integrat

Nexus ERP interconectează nativ toate aplicaţiile Nexus pe care le folosiţi, dând o nouă valoare informaţiilor stocate şi fiind capabil să gestioneze fluxuri de lucru complexe.

Raportare configurabilă

Vă oferim atât un server de rapoarte pentru a livra automat oricând şi oriunde rapoartele dorite, cât şi un configurator complet şi complex de rapoarte.

Interfaţă configurabilă

Pentru fiecare utilizator sau grup de utilizatori în parte puteţi configura propria interfaţă de lucru: câmpuri, coloane, filtre, drepturi, restricţii, rapoarte, etc.

Robo Nexy

Robotul Nexy vine cu o colecţie impresionantă de taskuri automate inteligente şi, mai mult, vă oferă oportunitatea de a vă construi propriile automatizări.

Import date

Nexus ERP oferă multiple instrumente şi asistenţi atât pentru importul iniţial de date, cât şi pentru importul operativ periodic din diverse surse, formate, automatizat, etc.

Export date

Exportăm date în diverse formate, automat sau manual, prin interogari API, prin interogari SQL, prin interfaţa aplicaţiei sau prin protocoale configurabile EDI.

Puncte de lucru

Nexus ERP dispune de funcții avansate de gestionare a punctelor de lucru, inclusiv replicarea automată a datelor dintre servere. Poţi lucra cu un singur server centralizat sau cu cu o reţea de servere interconectate.

Flexibilitate în utilizare

Poţi trece oricănd aplicaţia din cloud pe un server propriu şi invers. Adaugi în sistem licenţe noi pe masură ce afacerea ta creşte sau în anumite condiţii poţi schimba tipurile de licenţe între ele.

Tehnologii moderne şi sigure

Pentru ca fiecare să îşi poată dezvolta afacerea fără griji, așa cum îşi dorește, oferim un mediu informatic modern, sigur, securizat şi nu în ultumul rând instrumente pentru backup-ul automat al bazelor de date.

Pentru mai multe informații despre produs, vă rugăm să consultați pagina de prezentare a producătorului: www.nexuserp.ro/nexus-erp

Instalare

Utilizare

Specificatii

Caracteristici
Tip licenta
ERP

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și