Nexus Online Facturare

295.77 Lei

Cod produs: WEB11

Categorie: Aplicaţii Mobile Android

Descriere

!!NECESITĂ O LICENȚĂ NEXUS ERP

Este necesară o licență Nexus ERP pentru a configura dosarul contabil ce manageriaza comunicarea cu SPV-ul.

Mobilitate în emiterea facturilor, vizualizarea stocurilor şi consultarea soldurilor

Echipa noastră de vânzări va putea factura cu un telefon mobil direct din baza de date centrală - respectând toate politicile de preţuri şi promoţii pe clienţi, pe zone, etc. Iar dacă vindem şi către persoane fizice (van-sales) putem emite, la fel de simplu, bonuri fiscale cu o casă de marcat mobilă.

Dacă nu dorim să utilizăm imprimante mobile, putem opta ca facturile să plece automat prin email către clienţi noştri. Şi mai mult, putem opta ca facturile trimise să conţină un buton pentru plata online cu cardul

HARDWARE

Se poate instala pe telefoane care au minim versiunea de Android 6.0 si poate rula inclusiv pe PC-uri cu Windows 10 daca instalati emulatorul BlueStacks.

INTEGRARE NATIVĂ

Nexus Facturare este integrat nativ cu toate aplicaţiile şi datele platformei şi este tot timpul 100% compatibil cu întreg sistemul de aplicaţii Nexus: comenzi, stocuri, liste de preţuri, facturi, etc.

FACTURARE RAPIDĂ

Aplicaţia de facturare ne permite să emitem o factură în doar câteva zeci de secunde. Facturile se creează pe baza unor modele în care am stabilit în prealabil informaţiile repetitive. Putem adăuga în model inclusiv liste de produse.

CONSULTAREA STOCURILOR

La adăugarea produselor pe factură avem posibilitatea de a vedea stocurile în timp real pentru fiecare produs în parte. Mai mult, există o pagină separată unde putem consulta situaţia stocurilor filtrate după gestiune, clasă sau produs.

SIMPLU DE UTILIZAT

Aplicaţia este intuitivă, uşor de învăţat, simplu de folosit şi ne ghidează prin indicaţii la fiecare pas. Nexus Facturare Online foloseşte imagini şi denumiri sugestive pentru meniurile şi butoanele interfeţei de lucru.

MOBILITATE ȘI STABILITATE

Cu ajutorul unui telefon mobil sau a unei tablete conectate la internet, de oriunde ne-am afla, înregistrăm vânzări cu respectarea politicilor de preţuri, de promoţii, de creditare a clienţilor, etc.

FĂRĂ IMPORTURI

Toate documentele emise prin aplicaţie - facturile, chitanţele şi bonurile fiscale - sunt automat salvate în ERP şi nu sunt necesare prelucrări suplimentare ulterioare, cum ar fi: exporturi, importuri, copieri, reoperare, etc.

GĂSIM UȘOR DOCUMENTE

Aplicaţia are pagini separate pentru facturile emise şi facturile în lucru (nevalidate) cu filtrare după perioadă. Putem găsi uşor o factură anterioară pentru a o modifica, retipări sau consulta detaliile.

E-FACTURA

Nexus Facturare Online este integrat cu Sistemul Naţional de Facturare Electronică e-Factura. Sistem prin care în viitorul apropiat toţi agenţii economici vor putea schimba facturi în mod automat.

SOLDURI UȘOR DE GESTIONAT

Aplicaţia oferă o pagină special dedicată soldurilor. Facturile neîncasate sunt grupate de clienţi şi printr-un click pe o factură putem afişa detalii (inclusiv produsele) restul de încasat şi un buton pentru încasare imediată cu chitanţă.

Utilizare

Facilitati

Specificatii

Mod utilizare
Facturare
Caracteristici
Sistem de Operare compatibil
Android
Sistem de calcul
Memorie necesară
1 GB
Spațiu necesar pe hard disk
20 MB
Placă video necesară
Rezoluția optimă este de 1920 x 1080
Software
Tip licenta
ERP - BackOffice
Tip achizitie licență
Perpetuă

Prezentare Video

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.
ROXANA ***
09/01/2024
SOFTUL ESTE PE VIATA, ODATA CUMPARATA LICENTA, E APLICABIL PE UN SINGUR DISPOZITIV? Permite actualizari sau acestea sunt cu plata?

Vă recomandăm și

Cele mai vândute produse din această categorie: