Nexus Protectia Datelor Personale

3514.17 Lei

Cod produs: NEXUS370

Categorie: Nexus ERP

Descriere

Soluţie software ușor de înțeles și folosit, utilă firmelor (regiilor, asociațiilor, instituțiilor, etc) care doresc să gestioneze Protecția Datelor Personale simplu, rapid, securizat şi automatizat.


Soluţie completă

Am proiectat Nexus PDP astfel încât să includă și să organizeze toate aspectele care țin de PGPD și protecția datelor personale.
Gestionarea registrului de evidența a activităților de prelucrare
Gestionarea acordurilor de prelucrare primite de la persoanele fizice
Gestionarea Regulamentului intern privind protecția datelor personale
Gestionarea instruirii personalului privind privind protecția datelor personale
API pentru integrarea cu site-urile și aplicațiile firmei
Include câteva exemple clasice, gata create și general valabile, de la care puteți pleca sau pe care chiar le puteți folosi așa cum sunt.

Organizează și automatizează

Nexus Protecția Datelor Personale nu înlocuiește serviciile de evaluare și consultanţă sau responsabilul RGPD, din contra oferă acestora instrumente de lucru complemenatre.
Nexus PDP organizează mai clar și mai eficient datele, nomenclatoarele și operațiile cu care urmează să lucrați în contextul protecției și prelucrări datelor personale.
Prin instrumentele sale de integrare promovează eliminarea operațiunilor manuale și colectarea automată a informațiilor necesare.

Instruiește și testează personalul

Am adăugat și integrat în Nexus Protecția Datelor Personale două instrumente pentru publicarea de cursuri și teste pe platforma noastră online pentru HR e-Learning‎.
Salariații pot accesa online, în orice interfață web, cursurile de instruire şi testele care le-au fost repartizate în funcție de rolul fiecăruia în colectarea şi prelucrarea datelor personale.
De exemplu, puteți distribui în câteva minute o prezenatre/lecţie video (Youtube privat) şi un test, fără să mai trebuiască să pregătiţi şi să organizaţi o întâlnire, să pregătiţi o sală de curs, să întrerupeţi lucrul, etc.

Securizat și sigur

Utilizând Nexus Protecția Datelor Personale obțineți un mediu de lucru cu acces securizat la date, bine organizat, distribuit în rețea între utilizatorii care au drepturi de acces, cu posibilitatea de automatizare securizată a operațiunilor și nu în ultimul rând obțineți un mediu de stocare mult mai sigur.
Nexus are propriul mecanism de gestionare a backup-urilor bazelor de date şi în plus am integrat Aomei Backupper pentru a realiza backup-ul întregului sistem şi pentru a realiza salvări automate pe un server FTP sau SFTP.

Integrare prin API REST cu orice aplicație

Cu Nexus API oricare altă aplicaţie Web, Windows sau Android se poate integra uşor cu soluţia noastră.
Aplicaţii precum site-urile de vânzări, CRM, ERP, Salarii, etc care procesează date personale pot comunica (citire/scriere) prin pachete de date JSON, folosind tehnologia API REST, cu Nexus Protecția Datelor Personale.
Nexus poate genera chei API diferite, cu drepturi diferite, pentru fiecare integrare/interfaţare în parte.

Pentru mai multe informatii despre produs, va rugam sa consultati pagina de prezentare a producatorului: www.nexuserp.ro/nexus-protectia-datelor-personale

Instalare

Utilizare

Specificatii

Caracteristici
Tip licenta
ERP

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.