Nexus Resurse Umane

2061.05 Lei

Cod produs: NEXUS110

Categorie: Nexus ERP

Descriere

Nexus Resurse Umane informatizează ansamblul activităților orientate către asigurarea, dezvoltarea și menținerea resurselor umane în cadrul organizației. Scopul nostru este de a oferi instrumente cât mai utile şi simplu de utilizat pentru a eficentiza şi automatiza aceste activităţi.


Organigrama posturilor

Posturile se pot gestiona construind o diagrama grafică sau o listă liberă. Ataşare: salariaţi, fond salarizare, contracte de muncă, fişe de post, posturi vacante, etc.

Fişa de post

Catalog cu fişe de post. Asociere rapidă a Fişelor de post şi a Criteriilor de performanţă pe salariaţi în funţie de posturile ocupate de aceştia.

Evaluarea salariaţilor

Evaluarea periodică a criteriilor de performanță și a obiectivelor fiecărui angajat în parte conduce la creșterea gradului de motivare și competiție ale angajaților.

Datele de personal

Structuri configurabile de criterii şi atribute pentru stocarea datelor de personal ale salariaţilor şi ale CV-urilor primite. Import prin API a CV-urilor din formulare online.

Planificarea concediilor

Se asigură întreg fluxul de la plasarea digitală a unei cereri de concediu, până la aprobarea acesteia prin consultarea planificărilor deja existente.

Integrare nativă

Nexus Resurse Umane este nativ integrat cu aplicaţiile noastre complementare Salarii, Pontaj, HR Self Service, Robo Nexy, Info Manager, Nexus ERP, etc.

Preluarea CV-urilor

Poate prelua direct de pe site-ul dvs. formulare cu opţiuni predefinite pentru a evita procesarea manuală a CV-urilor şi intervievarea aplicanţilor care nu se potrivesc cerinţelor.

Reducerea costurilor

Reducerea costurilor cu terții și/sau a timpilor de execuție prin automatizarea activităților specifice: contracte de muncă, acte adiționale, fișe de post, evaluări ale personalului, procesare CV-uri, etc.

Pentru mai multe informații despre produs, vă rugăm să consultați pagina de prezentare a producătorului: www.nexuserp.ro/nexus-resurse-umane

Instalare

Utilizare

Organigrama posturilor.
Fişele de post şi Criteriile de performanță.
Planifică și gestionează evaluările periodice ale salariaților.
Gestionarea CV-urilor.
Inventarul resurselor de personal.
Planificarea concediilor și a cursurilor.

Specificatii

Caracteristici
Tip licenta
ERP

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și