Nexus Salarii

4122.10 Lei

Cod produs: NEXUS11

Categorie: Nexus ERP

Descriere

Nexus Salarii vă oferă toate instrumentele necesare pentru calculul şi raportarea salariilor.


Calculează salariile pentru orice tip de organizaţie. Generează automat declaraţiile, raportarile periodice aferente salariilor şi contabilizarea integrată, conform reglementărilor legislaţiei româneşti de organizare şi conducere a contabilităţii financiare a agenţilor economici.

Revisal inclus

Am integrat modelul de organizare a datelor şi operaţiunilor din Revisal pentru gestionarea contractelor de munca şi a angajatorilor.

Multisocietate

Numar nelimitat de societăţi şi număr nelimitat de salariaţi în fiecare societate. Limitarea este data doar de capacitatea serverului utilizat.

Actualizare legislativă

Nexus Salarii este actualizat cu prioritate în conformitate cu legislaţia în vigoare. Se păstrează în acelaşi timp şi funcţionalitatea versiunilor anterioare.

Import istoric

Implementare rapidă a societăţilor noi prin preluarea datelor salariaţilor direct din tabelele Revisal existente şi importul istoricului salariilor din tabele Excel.

Declarații și raportări

D112, D205, Revisal, Documentaţii complete: Concedii medicale, Somaj tehnic subventionat, OLP parinti, Reducerea timpului de muncă.

Calcul configurabil

Calculezi ce vrei şi cum vrei - cât de simplu sau cât de complex îţi doreşti. Adaugi sau scoţi elemente salariale şi modifici cum vrei metodele de calcul.

Integrare nativă

Nexus Salarii este nativ integrat cu aplicaţiile noastre complementare Pontaj Online, Condică Prezenţă, HR Self Service, Robo Nexy, Info Manager, Nexus ERP, etc.

Operare simplă şi rapidă

Utilizăm şabloane pentru a introduce rapid contractele de muncă, asistenţi inteligenţi, aplicaţii mobile pentru interacţiunea cu salariaţii, etc.

Robo Nexy

Notificări automate legate de: contracte de muncă, bugetarea salariilor pe centre de cost sau orice altceva vă imaginaţi că merită o avertizare.

Pentru mai multe informatii despre produs, va rugam sa consultati pagina de prezentare a producatorului: www.nexuserp.ro/nexus-salarizare

Instalare

Utilizare

Specificatii

Caracteristici
Tip licenta
ERP

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și