Nexus Salarii

SOLUŢIE COMPLETĂ DE SALARIZARE

4145.26 Lei

Cod produs: NEXUS11

Brand: Nexus ERP Software

Categorie: ERP - Contabilitate

Descriere

NEXUS SALARII vă oferă toate instrumentele software necesare pentru gestionarea, calculul, raportarea şi analiza salariilor.

Calculează salariile pentru orice tip de organizaţie. Generează automat declaraţiile, raportările periodice aferente salariilor şi contabilizarea integrată, conform reglementărilor legislaţiei româneşti de organizare şi conducere a contabilităţii financiare a agenţilor economici.

REVISAL INCLUS

Am integrat modelul de organizare a datelor şi operaţiunilor din Revisal pentru gestionarea contractelor de muncă şi a angajatorilor.

MULTISOCIETATE

Număr nelimitat de societăţi şi număr nelimitat de salariaţi în fiecare societate. Limitarea este dată doar de capacitatea serverului utilizat.

ACTUALIZARE LEGISLATIVĂ

Nexus Salarii este actualizat cu prioritate în conformitate cu legislaţia în vigoare. Se păstrează în acelaşi timp şi funcţionalitatea versiunilor anterioare.

IMPORT ISTORIC

Implementare rapidă a societăţilor noi prin preluarea datelor salariaţilor direct din tabelele Revisal existente şi importul istoricului salariilor din tabele Excel.

DECLARAŢII ŞI RAPORTĂRI

D112, D205, Revisal, Documentaţii complete: Concedii medicale, Şomaj tehnic subvenţionat, OLP părinţi, Reducerea timpului de muncă.

CALCUL CONFIGURABIL

Calculezi ce vrei şi cum vrei - cât de simplu sau cât de complex îţi doreşti. Adaugi sau scoţi elemente salariale şi modifici cum vrei metodele de calcul.

INTEGRARE NATIVĂ

Nexus Salarii este nativ integrat cu aplicaţiile noastre complementare Pontaj Online, Condică Prezenţă, HR Self Service, Robo Nexy, Info Manager, Nexus ERP, etc.

OPERARE SIMPLĂ ŞI RAPIDĂ

Utilizăm şabloane pentru a introduce rapid contractele de muncă, asistenţi inteligenţi, aplicaţii mobile pentru interacţiunea cu salariaţii, etc.

ROBO NEXY

Notificări automate legate de: contracte de muncă, de bugetarea salariilor pe centre de cost sau orice altceva vă imaginaţi că merită o avertizare.

Utilizare

Şi pentru a începe cu dreptul am aliniat politica de licenţiere şi planurile de dezvoltare cu cerinţele clienţilor noştri.

LICENŢIERE PERPETUĂ

Licenţele se cumpără o singură dată şi se pot folosi nelimitat. Actualizările pentru anul în curs sunt incluse. Aici găsiţi mai multe informaţii despre licenţele Nexus ERP >>

LICENŢIERE FLEXIBILĂ

Licenţele se activează pe server şi se alocă apoi pe dispozitive. Ulterior se pot muta de pe un PC pe altul. Inventarul licenţelor achiziţionate se găseşte în contul de client >>

APLICAŢII MOBILE

Licenţele aplicaţiilor mobile se activează pe server şi se alocă pe utilizatori. Ulterior se pot muta oricând de la un utilizator la altul.

ACTUALIZĂRI SOFTWARE

Actualizarea aplicaţiilor la ultimele versiuni se poate face prin achiziţionarea unei subscripţii anuale - ani calendaristici. Aici este centrul pentru descărcări >>

ON PREMISE | CLOUD | HYBRID

Nexus ERP se poate instala pe: propriul server/PC, în Cloud sau pe un server (propriu) găzduit într-un centru de date. Nexus Media poate recomanda celor interesaţi diverşi furnizori de servicii Cloud.

.NET 6 & WEB

Am rescris toate aplicaţiile noastre pentru .NET6 - cea mai nouă tehnologie de la Microsoft - şi acum lucrăm la versiunile Web ale aplicaţiilor Nexus.

SUBSCRIPŢII CLOUD

În modul de achiziţie Cloud licenţele se plătesc sub forma unor subscripţii (chirii) anuale în care sunt incluse şi pachetele anuale de actualizare ale aplicaţiilor şi serviciul de actualizarea efectivă a bazelor de date.

HOSTING CLOUD

Oferim două modele de hosting pentru Cloud: Sharing (un server este partajat de până la 10 clienţi) şi Enterprise (un server pe client). În ambele modele sunt folosite servere fizice, nu maşini virtuale.

ASISTENŢĂ CLOUD

Pentru o mai mare flexibilitate în ceea ce priveşte performanţele şi costurile serviciilor de hosting, oferim asistenţă inclusiv pentru utilizarea unor furnizori de Cloud desemnaţi de către clienţi.

Facilitati

ALEGEŢI EXPERIENŢA!

Nexus Salarii este folosit de zeci de ani cu succes în mai toate domeniile de activitate şi de către organizaţii private, bugetare, fundaţii, etc. Deasemenea, soluţia noastra este utilizată de la firme cu câţiva salariaţi, pâna la firme cu mii de salariaţi şi zeci puncte de lucru - inclusiv puncte de lucru aflate în alte ţări.

ŞABLOANE

Puteţi configura şabloane privind tipurile de contracte de muncă pentru a simplifica ulterior introducerea contractelor noi de muncă.

DOSAR CONTABIL

Evidenţa lucrărilor contabile efectuate, generarea şi arhivarea electronică a rapoartelor, depunerea automată a declaraţiilor şi descărcarea mesajelor din SPV.

DOSAR DE PERSONAL

Nexus Salarii oferă posibilitatea de a stoca electronic dosarele de personal ale salariaţilor: copiile actelor de angajare şi de studii, fişa postului, acte adiţionale, decizii de salarizare, etc.

DOSAR SALARIAT

Generaţi automat din aplicaţie contractele de muncă, fişele de post, actele adiţionale, deciziile privind contractele de muncă: modificare, suspendare, detaşare, încetare, etc.

CHENZINE MULTIPLE

Pentru fiecare salariat în parte se poate ţine evidenţa separat pe proiecte: drepturi salariale, impozite şi rest de plată, state de plată, articole contabile şi centre de cost.

IMPORT PONTAJE

Nexus Salarii oferă asistenţi pentru importul pontajelor provenite din alte aplicaţii şi mai mult am dezvoltat în modulul Nexus API funcţii de import pentru pontaje.

PONTAJ ONLINE

Am dezvoltat propria aplicaţie de pontaj care lucrează prin API direct cu serverul Nexus ERP - în acest fel datele salariaţilor dvs. nu sunt expuse niciodată către terţi.

VALIDARE

Mecanism de validare lunară a salariilor care blochează modificările şi activează generarea notelor contabile, declaraţiilor, emailing-ul fluturaşilor, etc.

CONTABILIZARE

Aplicaţia poate genera automat articolele contabile pentru: contabilitatea financiară, contabilitatea de gestiune şi contabilitatea bugetară.

ARTICOLE CONTABILE

Opţional articolele contabile pot fi generate cumulat pe formaţiile de lucru sau în mod analitic pe fiecare salariat în parte.

CENTRE DE COST

Oferă posibilitatea setării centrelor de cost pe formaţiile de lucru pentru a vă oferi o imagine exactă a profitabilităţii activităţilor din compania dumneavoastră.

COMENZI

Prin integrarea cu modulul Comenzi Clienţi şi Producţie din ERP se pot rapartiza orele de manoperă ale salariaţilor pe comenzi pentru a obţine un cost de fabricaţie cât mai corect.

LOCURI DE MUNCĂ

Se pot repartiza salariaţii prin bonurile de lucru pe locurile de muncă şi obţine situaţii sau centralizări pe: departamente, secţii şi locuri de muncă.

RAPOARTE CONFIGURABILE

Oferă flexibilitate ridicată în privinţa configurării de către utilizator a rapoartelor specifice: state de plată, fluturaşi, borderouri, centralizatoare, etc.

RAPOARTE FORMULAR

Se pot configura şi personaliza: contracte, adeverinţe de vechime, adeverinţe privind stagiul de cotizare, adeverinţe asigurat sănătate, adeverinţă creştere copil, etc.

EMAIL-ING RAPOARTE

Transmiteţi în mod automat către fiecare salariat în parte rapoarte de tip PDF parolate: fluturaşi plată salarii, adeverinţe salariale, fişă salariat, etc.

SPORURI SALARIALE

Număr nelimitat de sporuri salariale cu formule de calcul configurabile şi complexe. Şi posibilitatea de a include în formule alte sporuri salariale.

PREMII

Număr nelimitat de tipuri de premii cu opţiunea de calcul plecând de la sumă netă (calcul invers) şi inclusiv extrasalariale, stimulente OUG 43, etc.

METODE DE CALCUL

Seturi multiple de metode şi formule de calcul care se ataşează la formaţiile de lucru în funcţie de specific: administrativ, dir.productivi, etc.

CONCEDII MEDICALE

Nomenclator de tipuri de concedii medicale configurabil, cu parametri specifici utilizaţi pentru calculul şi raportarea concediilor medicale.

CALCUL INVERS

Am intodus calculul invers, plecând de la sume nete către sume brute, al mai multor elemente salariale: venit net, premii şi venituri în natură.

AVANTAJE SALARIALE

Numă nelimitat de tipuri cu opţiunea de calcul plecând de la sumă netă (calcul invers): venituri în natură, diurna peste plafon, asigurări peste plafon, acţiuni, cheltuieli relocare, etc.

ZILIERI

Nexus Salarii include un modul destinat calculului şi evidenţei veniturilor realizate de zilieri. Aceste venituri sunt preluate automat şi în Declaraţia 112.

SERVICII SALARIZARE

Serviciile de externalizare a calcului salariilor pot beneficia de automatizarea fluxurilor de lucru: importuri, exporturi, transmisia automată de rapoarte, compatibil cu GDPR.

CONDICA DE PREZENŢĂ

Integrat cu aplicaţia Nexus Condica Prezenţă (Android) si NVR-urile de la Dahua şi Hikvision pentru a reda imagini direct din sistemul de supraveghere video.

HR SELF SERVICE

Integrat cu aplicaţia multifuncţională pentru salariaţi care oferă acces oricînd la datele proprii: cereri de concediu, adeverinţe, fluturaşi, contract muncă, fişa postului, pontaj, etc.

CONFIDENȚIALITATE

Datele sunt importante şi de aceea vă oferim gestionarea detaliată a drepturilor şi restricţiilor utilizatorilor asupra: modulelor, societăţilor și rapoartelor.

SIGURANŢĂ

Aplicaţia oferă funcţii de Backup şi Restore al bazelor de date, de programare periodică automată a backup-urilor şi am integrat inclusiv AOMEI Backupper pentru mai multe opţiuni.

Specificatii

Mod utilizare
Salarizare & HR
Vanzari
Ofertare
Inventar
Aprovizionare
Contabilitate
Caracteristici
Sistem de Operare compatibil
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2016
Windows 10
Sistem de calcul
Procesor necesar
Minim i5 pentru stația de lucru
Minim i7 pentru server
Memorie necesară
32 GB RAM pentru server
4 GB RAM pentru stația de lucru
Spațiu necesar pe hard disk
10 GB
Placă video necesară
Rezoluția optimă este de 1920 x 1080
Software
Tip licenta
ERP - BackOffice
Tip achizitie licență
Perpetuă

Prezentare Video

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
6
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

5 (6 review-uri)


Cristian ***
05/11/2022
Recomand nexus salarii
Vreau sa transmit prin acest review modul in care mi-am rezolvat problema impartirii salariatilor pe puncte de lucru (Formatii de lucru, cum le-am gasit in Nexus). Voiam de fapt alocarea de cheltuieli pe aceste puncte de lucru. Am creat Formatii de lucru pentru fiecare lucrare, pontajul s-a facut pe fiecare formatie. Astel incat venitul brut al unui salariat a fost calculat pe fiecare Formatie de lucru, cheltuielile fiind alocate astfel pe fiecare lucrare.

Simona ***
28/06/2022
Recomand cu încredere
Modulul Nexus Salarii este foarte util in contabilizarea si gestionarea salariatilor si cu legislatia actualizata la zi.

Alexa ***
22/03/2022
Servicii de calitate :)
Firma noastra si-a dorit migrarea partii de contabilitate si salarizare catre un soft integrat care sa faciliteze automatizarea fluxului de date. De asemenea, am apreciat suportul acordat atat in perioada de implementare, cat si dupa ce aceasta s-a finalizat. Modificarile fiscale si actualizarile declaratiilor conform ANAF sunt integrate facil în program, avand acces intr-un timp util la aceste modificari sau corectii.

Nina ***
16/02/2022
Complex!
Este un soft complex, ofera servii complete, de la intocmirea tuturor documentelor (contract, adeverinte etc) pana la calculul salariilor, obtinerea fluturasului si a statului de plata.

Miron ***
14/07/2021
Un modul complet si complex
Foarte facil de utilizat, schimbările legislative sunt integrate rapid.
Foarte mulțumit!

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.
Costi ***
22/09/2022
Care este termenul mediu de realizare al modificarilor legislative pe partea de salarizare? De fapt, intrebarea importanta este daca modificarile legislative se fac in timp util, astfel incat termenele de dpeunere a declaratiei 112 sa nu fie depasit.

Vă recomandăm și

Cele mai vândute produse din această categorie: