Panou radiant Prima PH32, infrarosu, 3200 W, 150-200 mc

18.9 X 200 X 6.7 cm

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Cod produs: PH32

Brand: Prima

Categorie: Panouri Radiante Infrarosii Prima

Descriere

De ce Panou radiant Prima?

Prima este sistemul de incalzire radiant inflarosu care se potriveste unui sti de viata sanatos utilizand principiul de incalzire al soarelui. Panourile radiante Prima functioneaza prin transferul simplu de caldura de la un obiect cald la un obiect racit. Caldura fiind un produs al unui spectru complet de lumina, care este invizibil pentru ochi. La fel ca si soarele, panourile Prima nu incalzesc aerul din camera, acestea incalzesc obiectele din camera iar ele radiaza caldura produsa de panou.

Atuuri panou radiant Prima PH32

Economiseste energie deoarece caldura este transmisa direct corpului nostru, iar pierderea de caldura este minima. Minimizeaza diferenta de temperatura dintre partea superioara si cea inferioara a spatiului tinta pana la 2 grade comparativ cu incalzirea clasica prin convectie care genereaza o diferenta de pana la 10 grade intre partea superioara si cea inferioara. Permite incalzirea camerelor cu tavan inalt, ceea ce este dificil pentru sistemele conventionale de incalzire. Nu usuca deoarece aerul nu este incalzit direct. Previne bolile respiratorii, deoarece nu se generează vant sau praf. Caldura degajata este simtita imediat chiar daca aerul inconjurator este rece, spre deosebire de incalzirea prin convectie care necesita o perioada mare de timp sa incalzeasca aerul din spatiul tinta. Nu produce zgomot, curenti de aer si praf. Mentine umiditatea si temperatura in parametrii optimi. Nu necesita service, revizii, filtre, piese de schimb, materiale consumabile. Verificate, certificate si omologate de catre cele mai importante institutii de profil din lume. Perfect ecologice: fara niciun fel de reziduuri poluante.

Utilizare

Recomandarea panoului radiant Prima PH32 a fost facuta pentru camere cu izolatie termica medie (geam termopan, fara polistiren), un singur perete exterior si camerele invecinate incalzite si ele la randul lor. Daca puneti un astfel de panou intr-o camera, conform recomandarii noastre, dar camerele invecinate nu sunt incalzite, panoul va fi subdimensionat si nu va putea face caldura dorita deoarece va fi suprasolicitat, incalzind in mod indirect (prin peretii comuni) si celelalte camere. In acest caz pierderile camerei vor fi foarte mari, iar panoul va functiona continuu pana va atinge temperatura dorita in camera tinta. In cazul in care doriti sa incalziti doar o camera si restul locuintei sa ramana neincalzita, in aceasta camera trebuie sa puneti panou(ri) de putere DUBLA decat cea recomandata. In cazul apartamentelor aflate la ultimul etaj, pierderile prin tavan sunt imense si in acest caz necesarul de putere este aproape dublu, iar consumul va fi si el aproape dublu fata de cei ce stau la un etaj intermediar (acest lucru se intimpla indiferent de sistemul de incalzire folosit).

Facilitati

Montajul e foarte simplu, poate fi efectuat fara personal specializat.

Pasi de instalare panou radiant Prima PH32:

Fixarea panoului cu 6 suruburi (in dibluri) pe tavan sau pe perete; Introducerea steckerului intr-o priza sau legarea la o doza de curent. Termostatul se pune pe cablul de alimentare ca un intrerupator clasic sau puteti folosi termostatul de priza.

Specificatii

Alimentare
Tensiunea de alimentare
220V
Caracteristici
Culoare
Alb
Dimensiune
18.9 X 200 X 6.7 cm
Greutate
3 Kg
Tehnologie
Fibra de carbon
Conectivitate
Raza de Actiune
150 - 200 mc
Lungime cablu
2 m

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.