Panou radiant Sunjoy SH25, infrarosu, 2500 W, 20-24 mp, alb

32.5 X 122 X 6 cm, Efect terapeuric, antibacterian, dezodorizant, antifum, antipraf, antiigrasie

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Cod produs: SH25

Brand: SunJoy

Categorie: Panouri Radiante Infrarosii SunJoy

Descriere

Panoul radiant Sunjoy SH25, cu infrarosu, capacitate 2500 W, este recomandat spre utilizare pentru incaperi cu suprafata cuprinsa intre 20-24 mp. Se recomanda a fi utilizate montate pe tavan in facilităţi precum: sali de birouri, sali de sport, restaurante, institutii publice, cabinete medicale, spitale, etc.

De ce Panou radiant Sunjoy SH25?

Sunjoy este sistemul de incalzire radiant inflarosu care se potriveste unui stil de viata sanatos utilizand principiul de incalzire al soarelui. Panourile radiante Sunjoy functioneaza prin transferul simplu de caldura de la un obiect cald la un obiect racit, caldura fiind un produs al unui spectru complet de lumina, care este invizibil pentru ochi. La fel ca si soarele, panourile Sunjoy nu incalzesc aerul din camera, acestea incalzesc obiectele din camera iar ele radiaza caldura produsa de panou.

Atuuri panou radiant Sunjoy SH25 alb

Economiseste energie deoarece caldura este transmisa direct corpului nostru, iar pierderea de caldura este minima. Minimizeaza diferenta de temperatura dintre partea superioara si cea inferioara a spatiului tinta pana la 2 grade comparativ cu incalzirea clasica prin convectie care genereaza o diferenta de pana la 10 grade intre partea superioara si cea inferioara. Permite incalzirea camerelor cu tavan inalt, ceea ce este dificil pentru sistemele conventionale de incalzire. Nu usuca deoarece aerul nu este incalzit direct. Previne bolile respiratorii, deoarece nu se generează vant sau praf. Caldura degajata este simtita imediat chiar daca aerul inconjurator este rece, spre deosebire de incalzirea prin convectie care necesita o perioada mare de timp sa incalzeasca aerul din spatiul tinta. Nu produce zgomot, curenti de aer si praf. Mentine umiditatea si temperatura in parametrii optimi. Efect anibacterian – elimina 99% din viruşi, microbi, bacterii. Efect terapeutic important (contine turmalina si nano silver). Nu necesita service, revizii, filtre, piese de schimb, materiale consumabile. Verificate, certificate si omologate de catre cele mai importante institutii de profil din lume. Perfect ecologice: fara niciun fel de reziduuri poluante.

Utilizare

Facilitati

Specificatii

Alimentare
Tensiunea de alimentare
220V
Caracteristici
Culoare
Alb
Dimensiune
32.5 X 122 X 6 cm
Greutate
4.7 kg
Tehnologie
Nano-Silver
Turmalina
Conectivitate
Raza de Actiune
20 - 24 mp
Lungime cablu
2 m

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.