Partition Assistant

Partition Assistant

AOMEI Technology Ltd. (denumită pur și simplu AOMEI) este o companie de dezvoltare de software specializată în backup de date, partiționarea discurilor și gestionarea fișierelor multi-cloud.

AOMEI Partition Assistant este un program software de partiționare a discului care are toate instrumentele de bază de partiționare la care v-ați aștepta și câteva funcții avansate pe care nu le veți găsi în altă parte.

Partition Assistant este un instrument cuprinzător de gestionare a discurilor care face partiționarea, clonarea, migrarea, optimizarea și curățarea în siguranță a discurilor (și SSD-urilor) ușoară și eficientă.

Articole
Share

Ce poți face cu AOMEI Partition Assistant?

Ce poți face cu AOMEI Partition Assistant?
AOMEI Partition Assistant conține mai mult de 30 de funcții importante pentru a optimiza performanța partiției discului.
Poate rezolva problema cu spațiul redus pe disc, poate rezolva problema nerezonabilă de partiție a discului, poate repartiționa un hard disk fară a pierde date.
Aceasta înseamnă că vă puteți gestiona discurile și partițiile în cel mai rațional mod.

AOMEI Partition Assistant vă permite: să redimensionați(extindeți/micșorați), mutați, creați, împărțiți, îmbinați partiții fără nicio pierdere de date pentru utilizarea maximă a spațiului pe hard disk.

Software simplu de migrare a datelor
Puteți migra sistemul de operare pe SSD/HDD numai atunci când aveți nevoie de el sau puteți utiliza Disk Cloned Wizard pentru a face o copie exactă a discului de sistem sau a discului de date.

Un convertor de disc complet
Puteți converti cu ușurință discul între MBR și GPT, puteți converti discul dinamic în disc de bază și invers, puteți converti sistemul de fișiere între NTFS și FAT32 fără pierderi de date.

Partition Assistant Professional Edition
Un manager complet de discuri și partiții pentru Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP.
Are funcții avansate în comparație cu Standard Edition cum ar fi alocarea spațiului liber de la o partiție la alta, recuperați partiția pierdută, migrați sistemul de operare de la MBR pe discul GPT etc.Partition Assistant Server Edition
Este o ediție avansată care include toate caracteristicile AOMEI Partition Assistant Professional care funcționează pe server și PC.
Cu acest software de partiție, puteți rezolva cu ușurință problemele de partiție a discului de afaceri mici.Partition Assistant Unlimited Edition
Acesta acoperă toate caracteristicile AOMEI Partition Assistant Server Edition. În plus, poate fi instalat pe computere și servere nelimitate dintr-o singură companie.Partition Assistant Technician Edition
Această ediție avansată acoperă toate funcțiile AOMEI Partition Assistant. Proiectat pentru MSP-uri.
Îl puteți folosi pentru a oferi servicii tehnice profitabile computerelor și serverelor nelimitate pentru companii și persoane fizice nelimitate.Caracteristici majore:
Software bine conceput, ușor de utilizat și ușor de navigat
Suită cuprinzătoare de instrumente de întreținere a discurilor și a partițiilor
Securitate sporită cu un tocător securizat și o ștergere pentru hard disk
Clonarea hard diskului și instrumentul de migrare SSD
Instrument pentru crearea unei versiuni portabile de Windows „Windows to Go”
Bootable Media Generator - Excelent pentru rezolvarea problemelor PC-ului înainte de pornire
Interfața bazată pe experți facilitează sarcinile precum clonarea discurilor
Expertul de recuperare a partițiilor, ideal pentru încercarea de a recupera partițiile deteriorate
Multe alte instrumente de întreținere a discurilor/partițiilor
O licență poate fi utilizată pe până la două computere