PDF & E-signatures

PDF & E-signatures

Adobe Acrobat este o familie de aplicații software și servicii web dezvoltate de Adobe Inc.

Adobe Acrobat vă ajută să vizualizați, să creați, să editați, să imprimați și să gestionați fișiere Portable Document Format(PDF). Familia cuprinde Acrobat Reader, Acrobat și Acrobat.com.

Faceți mai mult decât deschideți și vizualizați fișiere PDF. Este ușor să adnotați documente folosind note, să introduceți text direct pe pagină, să adăugați marcaje, să evidențiați, să subliniați sau să utilizați instrumente de baraj și chiar să desenați pe ecran cu un instrument de desenare manuală.

Articole
Share

La ce folosește Adobe Acrobat DC?

La ce folosește Adobe Acrobat DC?

Funcția principală a Adobe Acrobat este de a crea, vizualiza și edita documente PDF. Puteți importa documente și formate de imagine populare și le puteți salva ca PDF. De asemenea, puteți importa rezultatele scanerului, site-urile web sau conținutul clipboard-ului Windows.
Cu toate acestea, datorită naturii PDF-ului, odată ce un document PDF este creat, structura și fluxul său natural nu pot fi modificate semnificativ.

Cu alte cuvinte, Adobe Acrobat poate modifica conținutul paragrafelor și imaginilor, dar nu modifică întregul document pentru a găzdui documente lungi sau scurte.
Acrobat poate decupa pagini PDF, le poate reordona, manipula hyperlinkuri, poate semna digital PDF-uri, poate adăuga comentarii, edita părți ale PDF-urilor și poate asigura conformitatea cu standarde precum PDF/A.


Funcții Standard:
Editați textul și imaginile, reordonați și ștergeți paginile dintr-un PDF
Convertiți PDF-uri și exportați în Word, Excel și PowerPoint
Creați, completați, semnați și trimiteți cu ușurință formulare
Semnează documente, solicită semnături și urmărește răspunsurile în timp real
Adăugați fișiere PDF de securitate și protejare prin parolă



Funcții Pro:
Transformați documentele scanate în PDF-uri editabile și căutate
Redactați pentru a elimina definitiv informațiile sensibile vizibile
Comparați două versiuni ale unui PDF pentru a examina toate diferențele
Funcționează pe Windows și Mac
Adăugați o siglă pentru a vă marca acordurile și încărcați formulare PDF existente pentru a crea instantaneu formulare web