Power BI

Power BI
Share
Power BI este o colecție de servicii software, aplicații și conectori care lucrează împreună pentru a transforma surse de date nerelatate(disparate) în informații coerente, bogate vizual și interactive.
Datele pot fi foi de calcul Excel sau colecții în depozite de date hibride bazate pe cloud și on-premise.

(NCE) Power BI Pro (Month)
(NCE) Power BI Pro (Month)

Subscripție lunară

66.78 LeiMicrosoft Power BI este utilizat pentru a găsi informații despre datele organizației dvs. Power BI vă ajută să conectați seturi de date disparate, să vă transformați și să vă curățați datele în modele de date și să creați diagrame și grafice pentru a vă oferi o imagine vizuală a datelor.
Toate acestea pot fi partajate cu alți utilizatori Power BI din organizația dvs.

(NCE) Power BI Pro (Year)
(NCE) Power BI Pro (Year)

Subscripție anuală

667.97 Lei  5 avantaje Power BI:


 1. Creați informații mai profunde și mai utile
 2. Power BI conectează, combină și analizează toate datele dvs. pentru a vă oferi un avantaj competitiv. Înțelegeți datele complexe într-un mediu simplu, integrat și scalabil cu Power BI.

 3. Oferă acces la informații în timp real
 4. Tabloul de bord se actualizează în timp real. Puteți configura Power BI pentru a reîmprospăta automat datele, astfel încât tablourile de bord să reflecte datele în timp real.
  Acesta permite utilizatorilor să identifice oportunitățile, să gestioneze datele sensibile la timp și să găsească soluții la probleme rapid și eficient.

 5. Transformă informațiile în acțiune
 6. Power BI vă ajută să luați decizii de afaceri informate și încrezătoare, punând în mâinile tuturor informații bazate pe date. Power BI cu Power Apps și Power Automate facilitează ca niciodată crearea de aplicații de afaceri și automatizarea fluxurilor de lucru.

 7. Conectați-vă la mai multe surse de date
 8. Platforma/instrumentul Power BI este robust și se poate conecta la o varietate de surse de date, de la surse de date de fișiere precum Excel și CSV, la surse de baze de date precum bazele de date Oracle și Snowflake, la surse de date online precum Salesforce și Adobe Analytics.

 9. Deține capabilități AI
 10. Un alt avantaj important și important al utilizării Power BI este că are capabilități de inteligență artificială care permite utilizatorilor să extragă mai multă valoare din datele și rapoartele lor.
  Cu inteligența artificială, înțelegerea datelor și generarea de informații pentru a identifica tendințele devin mult mai ușoare și mult mai eficiente.

(NCE) Power BI Premium (Month)
(NCE) Power BI Premium (Month)

Subscripție lunară

132.87 LeiCele cinci blocuri de bază ale Power BI sunt:

 • tablourile de bord
 • rapoartele
 • registrele de lucru
 • seturile de date
 • fluxurile de date

  Totul este organizat în spații de lucru și creat în funcție de abilitățile tale.
  Înainte de a pătrunde în cele cinci blocuri, este important să vă înțelegeți abilitățile și spațiul de lucru, așa că să începem de acolo.


  (NCE) Power BI Premium (Year)
  (NCE) Power BI Premium (Year)

  Subscripție anuală

  1328.87 Lei