Review Camera Foto Samsung Galaxy S10

Review Camera Foto Samsung Galaxy S10
Share
Telefonul Samsung S10 Plus vine cu cinci camere foto, trei camere poziționate în partea din spate și două camere în partea din față pentru selfie.

Camerele din față ale S10e, S10 și S10+ sunt integrate în afișajul Infinity. Astfel, ecranul este mai mare și oferă o experiență vizuală mai captivantă.

Telefoanele S10 sunt prevăzute cu camere multiple care utilizează cea mai nouă tehnologie pentru a îmbunătăți culorile în UHD (definiție ultra-înaltă) și a reduce neclaritatea cu ajutorul software-ului de stabilizare integrat.

Cu noul obiectiv cu unghi ultra-larg, aveți la dispoziție o cameră în plus, care vă permite să realizați fotografii mai panoramice, asemănătoare imaginilor percepute de ochiul uman.

Cele trei camere din spate ale modelelor S10 și S10+ vă permit să realizați fotografii la calitate profesională, ca și când ați utiliza o cameră DSLR.

  • Cameră cu sistem triplu cu lentile pentru fotografii normale, teleobiective și ultra-largi
  • Camera principală de 12.3MP face fotografii excelente, rivalizand aparatele profesionale
  • Camera Ultra-wide este un plus excelent, chiar dacă imaginile nu sunt întotdeauna foarte clare
  • Noile filtre de portret „Live Focus” precum Color Point sunt distractiv de utilizat

Camera principala de 12.3MP

Obiectivul Samsung cu deschidere dublă ne-a permis să surprindem fotografii cu aspect vibrant și chiar imagini destul de bune cu lumină scăzută.

Calitatea nu este întotdeauna consecventă de aceaa ar trebui sa facem mai multe pozitii din aceeași fotografie pentru a avea de unde alege.

S10 se situează printre cele mai bune telefoane cu camere foto pentru anul 2019, deoarece face fotografii cu culori strălucitoare si tinde să depixeleze imaginile din timpul nopții, netezind aproape fațetele oamenilor, în efortul de a reduce gradul granularitate dat de lumina slabă.

Camera Ultra-Wide de 16MP

Obiectivul ultra-larg al Samsung face ceva pe care alte telefoane nu le poate face: realizează fotografii cu un câmp vizual de 123 grade.
Acest lucru este excelent atunci cand dorim să înghesuim cât mai mult într-un cadru.

Când ne aflăm în fața clădirilor înalte și a statuilor impozante, nu vom mai fi obligaţi să traversăm strada pentru a face o fotografie completă.

Atenție: unghiul larg are un efect de ochi de pește, distorsionând persoanele și obiectele la marginile fotografiilor - apărând întinse în comparație cu cele din mijloc.
Acest obiectiv este uimitor pentru fotografiile de peisaj și fotografii de grup în care oamenii sunt strânşi în centrul cadrului pentru a evita deformarea în formă de butoi.

Fotografii de portret Live Focus

Live Focus este mai distractiv cu Galaxy S10, modul portret Samsung oferind acum câteva opțiuni în plus.
Există în continuare efectul de blur (estompare) a fundalului standard, dar acum există alte trei opțiuni.

Spin și Zoom oferă efecte de estompare diferite pentru o fotografie mai artistică, dar mai este opțiunea finală, Color Point, care este favorita noastră. Acest efect menține subiectul în prim plan în culori, în timp ce transformă fundalul în alb-negru.

Funcționează extrem de bine, iar rezultatele sunt izbitoare - și puteți de asemenea să selectați această opțiune atunci când utilizați camerele frontale, pentru selfie-uri care vă permit să „deschideți” culoarea în timp ce fundalul este întunecat.

Camerele frontale de 10MP și 8MP

Camerele frontale sunt de 10MP și 8MP, acestea din urmă intrând în joc pentru îmbunătățirea adâncimii.
Acest lucru permite fotografii de portret Live Focus mai bune și este exclusiv pentru varianta S10 Plus a noilor telefoane Samsung.

Imaginile preluate de la camerele frontale arată bine, în afară de cele în lumină redusă, unde lucrurile capătă un aspect plat deoarece software-ul încearcă agresiv să netezească pixelarea dată de lipsa de lumină.

Avem nevoie într-adevăr de o cameră dual-selfie? Nu.
Diferența dintre calitatea selfie S10 care are o singura cameră frontală și S10 Plus este minimă.

Calitatea video

Videoclipul înregistrează actualizări importante, astfel S10 Plus oferă o nouă stabilizare digitală pe camera din spate și, pentru prima dată, înregistrare HDR10 +.

Noua tehnologie de stabilizare Samsung este concepută pentru a face videoclipul Ultra HD să pară cât mai clar - ca materialele video de la o cameră de acțiune - rivalizează cu stabilizarea GoPro Hero7 Black.

Înregistrarea video HDR10 + este un mare upgrade, deoarece telefoanele anterioare Samsung nu aveau capacitatea de a înregistra suport HDR.

Când am pornit camera, am descoperit că HDR10+ a împiedicat scenele de la supraexpunere îngrijindu-se să ne ofere un contrast suplimentar, dar a dezactivat și salvarea în noul format HEVC, care produce dimensiuni de fișiere mai mici.

Opţiunea HDR10+ este etichetată cu „Labs”, deci pare a fi o funcţie în curs de dezvoltare.