Statie de dezinfectare maini cu dispenser profesional automat, Nexy AKD02M, inox

Rezervor 1100 ml, Din otel inoxidabil, Potrivit pentru: gel antibacterian, dezinfectant, sapun

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Garanție: 12 luni

Cod produs: 3950000000012

Brand: Nexy

Categorie: Statii automate dezinfectare maini

Descriere

Statia AKD02M pentru dezinfectarea mainilor utilizeaza un dispenser profesional automat cu senzor inteligent si este potrivita pentru a fi utilizata in locatii cum ar fi: birouri, fabrici, spitale, scoli, gari, aeroporturi, etc. Culoarea metalica inox recomanda acest produs pentru locatii cum ar fi: birouri, institutii publice, aeroporturi si in locatii in care inoxul se asorteaza cu alte elemente arhitecturale sau functionale din inox.

Podusul este livrat de Nexus Media srl sub brandul Nexy.

Pompa dispenser-ului automat poate lucra cu trei tipuri de produse: gel antibacterian dezinfectant lichid cu alcool sapun

Avantajele statiei automate AKD02W

Produsul este realizat din materiale durabile, de foarte buna calitate. Senzor inteligent pentru detectia mainilor cu tehnologie infrarosu. Dispenser pentru lichide de uz profesional. Pompa dispenserului poate lucra cu mai multe tipuri de produse lichide: gel antibacterian, dezinfectant lichid si sapun. Design slim pentru a putea fi amplasta in orice locatie, chiar si pe mijlocul culoarelor de trecere. Statia este mobila si poate fi usor reamplasata dintr-o locatie intr-alta in functie de nevoi. Baza grea din otel pentru stabilitate. Rezervor mare de 1,1 litri cu un consum de 1 ml la o actionare, deci 1100 de utilizari la o incarcare. Carcasa dispenserului este robusta realizata din ABS si are un design modern. Standul metalic realizat din otel inoxidabil cu finisaje de calitate. Ofera spatiu pentru aplicare autocolant semnalizare: Statie de dezinfectare, Punct de dezinfectare, etc. Certificat CE si Declarație de conformitate UE. Pompa montata in acest model de dispenser nu este potrivita pentru sapun spuma (foam soap).

Utilizare

Statia pentru dezinfectarea mainilor cu dispenser si senzor automat AKD02M este potrivita a fi utilizata in locatii publice cum ar fi: institutii publice birouri fabrici policlinici si cabinete medicale spitale scoli gari aeroporturi

Facilitati

Statia pentru dezinfectarea mainilor cu dispenser si senzor automat AKD02M se livreaza dezasamblata. Produsul NU se livreaza impreuna cu baterii si gel antibacterian. Se monteaza mai intai piciorul metalic. Deschideti capacul frontal al dispenserului folosind cheia de deblocare a acestuia. Se fixeaza mai intai corpul din spate al dispenser-ului pe suportul metalic vertical in gaurile de montaj existente. Alimentati dispenser-ul cu 1,1 litri de gel antibacterian, dezinfectant sau sapun. Montati cele 4 baterii de 1,5V de tip AA (LR6). Inchideti capacul dispenser-ului si transportati statia in locatia dorita. Va trebui sa achizitionati bateriile si gelul antibacterian separat.

Specificatii

Alimentare
Alimentare cu Energie
4 baterii 1.5V tip AA LR6 (nu sunt incluse)
Tip alimentare
Cu baterii
Caracteristici
Culoare
Stand Inox (nevopsit) si Dozator Alb
Material
Stand din otel inoxidabil si dozator din ABS si material plastic
Volum rezervor
1100 ML
Zone de utilizare
Birouri
Gara
Scoli
Spatii comerciale
Spital
Aeroporturi
Banci
Inaltime
1400 mm
Diametru baza
320 mm
Cantitate pulverizata
1 ml la o actionare
Cod
AKD-02 Inox

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și