Tastatura Redragon Dyaus K509, Semi-Mechanical Keyboard, 104 Taste

Back-lighting in 7 culori fantezie, 9 moduri programare backlight

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Garanție: 12 luni

Cod produs: TRDK509

Brand: Redragon

Categorie: Tastaturi

Descriere

REDRAGON DYAUS K509 QUIET KEY GAMING KEYBOARD

Redragon K509 PC Gaming Keyboard pentru PC-uri cu Windows, 104 taste de tip Quiet-Keyboard-Mechanical-Feel, RGB Backlit & Edge Side Light Illumination Este o tastatura pentru GAMING silentioasa semi-mecanica cu 104 taste, cu optiuni multiple de iluminare a tastelor, culori deosebite si cu o buna rezistenta in timp la uzura. Este in acelasi timp o tastatura a carei caracteristici avansate pot fi folosite pentru o mai buna productivitate si in domenii cum ar fi: programare, editare grafica, tehnoredactare, etc.

QUIET MECHANICAL FEEL GAMING KEYBOARD

Tastatura PC Gaming cu 104 taste silentioase, proiectate pentru longevitate, durabilitate și sensibilitate. Tastatura are o construcție solidă din aluminiu și ABS de calitate Aircraft-grade, cu taste/clape turnate. Tastele se simt ca o tastatura mecanica cu o apasare mai usoara si o cursa mai scurta, astfel necesită mai puțin efort pentru a tasta și oferă totuși feedback tactil precis pentru o performanță de joc fără cusur.

RGB LED BACKLIT GAMING KEYBOARD

K509 Redragon RGB LED - Tastatură luminată în 7 culori diferite (albastru, verde, roșu, cian, galben, violet, alb sau oprit), 4 niveluri de luminozitate pentru fundal și viteză de schimbare (breathing speed) reglabilă si alternativ iluminarea poate fi complet oprită. Lumina ambientala unică de fundal a intregii tastaturi - care înconjoară întreaga tastatură - si care își schimbă culoarea în sincronizare cu lumina de fundal a tastelor.

EGRONOMIC WATERPROOF DESIGN

Aceasta tastatura Gaming pentru PC este creată pentru a rezista la varsarea de lichide - cantitati medii. Redragon Dyaus K509 oferă o experiență de joc pură, fluidă si nu este numai bună pentru jocuri, ci are o ergonomie excelentă și un design care economiseste spațiului de lucru. Oricât de mult timp tastați sau cât de intense sunt sesiunile de jocuri la care participati, va veți simți întotdeauna confortabil cu această tastatură.

BACKLIT ANTI GHOSTING KEYBOARD

Redragon K509 are 25 de taste fara conflict (Conflict Free n-Key Rollover) si 12 chei multimedia. Vine cu o tastatură numerică completă și conector USB fără coroziune pentru o conexiune fiabilă.

PC GAMING KEYBOARD COMPATIBILTY

Compatibila cu sistemele de operare: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, sau Windows XP si functionare limitata pentru Mac OS.

Avantajele tastaturii semi-mecanice Dyaus K509

7 culori de fundal pentru fiecare tasta in parte si pentru conturul intregii tastaturi 9 moduri de fundal programabile Reglare intensitate luminoasa Viteza reglabilă de schimbare a luminii LED 104 taste standard 25 taste fara conflict 12 taste multimedia 2 optiuni de ajustarea a vitezei de tastare Grupurile de taste Sageti si WASD pot fi schimbate intre ele - interschimbabile Tastele WIN pot fi dezactivate in timpul jocului

Utilizare

Utilizare tastatura mecanica Redragon Dyaus K509 Gaming Programatori Operare intensa documente Acolo unde este necesara o tastatura iluminata.

Facilitati

Instalare tastatura mecanica Redragon Dyaus K509 Conectati mufa USB la PC

Specificatii

Alimentare
Alimentare cu Energie
Alimentare prin cablu USB de date
Caracteristici
Culoare
Negru
Dimensiune
437x135x33 mm
Greutate
300 g
Pachetul contine
Cablu USB
Tastatura
Instructiuni utilizare
Numar taste
104
Tip tastatura
Gaming
Semi-Mecanica
Tastatura iluminata
RGB full color LED backlit keys
Altele
9 programed backlight modes
Brightness adjustment
Adjustable breathing speed rate of LED light
12 multimedia keys
2 adjusting gear for input speed
Interchangeable Arrow keys and WASD keys
Tastele WIN pot fi dezactivate in timpul jocurilor
25 non-conflict keys
7 culori pentru iluminare
Conectivitate
Interfata tastatura
Cablu USB

Pentru mai multe informaţii despre produs vă rugăm să consultaţi următoarele:

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și

Cele mai vândute produse din această categorie: