Tastatura Redragon Karura K502, Backlit, 104 Taste

Tastatura Gaming, LED Backlit - 4 nivele, 104 Taste, 12 Taste Multimedia

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Garanție: 12 luni

Cod produs: TRK502

Brand: Redragon

Categorie: Tastaturi

Descriere

REDRAGON KARURA K502 GAMING KEYBOARD

Este o tastatura Gaming High Quality Switches clasica, cu 104 taste, cu un timp de raspuns foarte rapid si cu iluminare LED RGB dinamica si customizabila. Este in acelasi timp o tastatura a cărei caracteristici avansate pot fi folosite pentru o mai buna productivitate si in domenii cum ar fi: programare, editare grafica, editare video, tehnoredactare, etc.

ULTRA-FAST INPUT WITH ZERO CONFLICT

Niciun fel de miscare greșită nu este permisă în timpul jocurilor competitive. Tastaturile REDRAGON sunt proiectate cu tehnologia anti-ghosting pentru vă asigura un mediu in care să jucați cât mai repede și să vă dezlănțuiți combo-urile de abilități pe care doriți, fără erori.

DYNAMIC RGB BACKLIGHTING

Iluminare de fundal RGB dinamică și personalizabilă. Efectele și modurile de iluminare non-stop pot fi personalizate și alese pentru a rula propriul spectacol de iluminare. Puteţi păstra tastatura aprinsă sau să o opriți ușor oricând. 4 nivele de luminozitate 7 culori

BACKLIT ANTI GHOSTING KEYBOARD

Toate cele 104 tastele de pe tastatură mecanică sunt fără conflict (n-Key Rollover) pentru a obţine cele mai bune performanțe şi cele mai înalte nivele în timpul jocurilor. Tastatura Redragon K502 vine inclusiv cu tastatură numerică completă și conector USB fără coroziune placat cu aur pentru o conexiune fiabilă.

ERGONOMIC DESIGN WITH DETACHABLE PALM REST

Designul ergonomic cu un cadru solid și un suport reglabil vă permite să tastați toată ziua și să vă jucați toată noaptea cu chiar mai puțină oboseală. Materialul de acoperire mat nu lasă amprente, iar designul special al comutatoarelor ține apa și praful la distanță.

PC GAMING KEYBOARD COMPATIBILITY

Compatibila cu sistemele de operare: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP si suport limitat pentru Mac OS. Lucreaza bine cu toate brandurile majore din domeniul calculatoarelor: MSI, Dell, Corsair, Alienware, Razer, Xbox One, Asus si altii.

Avantajele tastaturii Redragon Karura K502

Contacte mecanice de înaltă calitate RGB full color LED backlit keys, 7 culori Full key 100% anti-ghosting Contacte aurite ale portului USB Spill proof design 104 taste Tastele WIN pot fi dezactivate in timpul jocului Capace taste cu dubla injectie Zona suport palme Compatibila cu Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista si Windows XP Fara conflicte chiar si la viteze foarte mari de tastare Dynamic RGB Backlight Customization Tastele WASD si SAGETILE pot fi schimbate intre ele pentru o experienta mai buna la jocuri 12 Taste Multimedia

Utilizare

Utilizare tastatura mecanica Redragon Karura K502 Gaming Programatori Editare grafica Editare video Tehnoredactare Operare intensa documente Acolo unde este necesara o tastatura iluminata.

Facilitati

Instalare tastatura mecanica Redragon Karura K502 Conectati mufa USB tip A la PC

Specificatii

Alimentare
Alimentare cu Energie
Alimentare prin cablu USB de date
Caracteristici
Culoare
Negru
Dimensiune
450 x 200 x 19 mm
Greutate
600 g
Pachetul contine
Cablu USB alimentare
Tastatura
Instructiuni utilizare
Numar taste
104
Tip tastatura
Gaming
Tastatura iluminata
Da
Altele
12 multimedia keys
7 culori pentru iluminare
4 nivele de luminozitate
adjustable input speed
Tastele WIN pot fi dezactivate in timpul jocurilor
Golden plated USB port
Compatibil Windows

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
2
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

5 (2 review-uri)


Gelutu ***
02/07/2020
Recomand
Este cea mai buna tastatura gaming low budget + silentioasa.
Tastatura se poate demonta si curata foarte usor.

AGamnerDay ***
29/06/2020
Surprinzator de buna - probabil printre cele mai bune low-budget gaming keyboards
Excelenta tastatura, e joasa si cu taste joase stil laptop, destul de silentioasa si foarte atragatoare la design. E o placere sa o ai pe birou. Are 7 culori diferite si moduri diferite de iluminare (se schimba cu Fn + insert/home/pgup/pgdn/end/del), intensitatea se seteaza cu Fn + arrow keys, are functie de lock pentru Win key, are Fn key ca la laptops, practic mai
tot ce iti trebuie, compactat.

Iluminarea este foarte placuta, subtila, nici prea strigatoare "look at me Im a gamer", nici prea difuza. Pe timp de zi culorile verde, galben sau alb se vad suficient de bine.

Foarte importat e faptul ca are si palm rest, motiv pentru care nu iti vei forta incheietura, mai ales ca tastele sunt joase tip laptop dupa cum ziceam, un mare plus pentru confort.
Totusi, la apasare nu se ajunge la nivelul tastelor unui laptop scump, nu sunt la fel de fine, sa nu aveti totusi asteptari eronate. La anti-ghosting nu as sti sa dau un verdict, pentru ca sunt mai casual cand vine vorba de gaming.

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și

Cele mai vândute produse din această categorie: