Termometru Infrarosu Netum ET-900, Non-Contact

Ecran LED, Citire 1 sec, Memorie 32 grupuri, Inchidere automata

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Garanție: 12 luni

Cod produs: 3950000000142

Brand: Netum

Categorie: Termometre infrarosii

Descriere

Netum ET-900 este un termometru Non-Contact care citeste rapid cu ajutorul tehnologiei Infrarosu temperatura corpului fara a trebui sa existe atingere directa dintre termometru si persoana masurata. Termometrul Netum ET-900 are dimensiuni reduse, usor, ergonomic, portabil si simplu de utilizat. Termometrul este conceput pentru a oferi masuratori de precizie in timp real. Bonus: doua baterii Varta INDUSTRIAL PRO ALKALINE - oferta valabila in limita stocului de baterii disponibil. Produsul masoara temperatura corpului prin citirea radiatiei termice infrarosii de pe pielea umana. Masurarea temperaturii este simpla și sanitară, rapidă și precisă.

Doua moduri inteligente de lucru

Citire temperatura corp. - Cele mai recomandate zone de citire sunt: fruntea si urechea. - Masoara temperaturi intre 32°C si 42,5°C (89,6°F si 108,5°F). Citire temperatura obiecte, cum ar fi: cani, lichide (ceai, lapte, apa), produse alimenatre, biberoane, suprafete, etc. - Masoara temperaturi intre 0°C si 100°C (32°F si 212°F). - Trebuie sa aveti in vedere faptul ca aparatul masoara temperatura de la suprafata obiectelor.

Caracteristici produs

Afisaj iluminat cu LCD. Indicator baterie scazuta. Setare afisare temperatura in grade Celsius sau Fahrenheit. Memoreaza ultimele 32 de temperaturi masurate. Masoara temperatura intr-o secunda cu ajutorul butonului dedicat One-Click. Distanta de masurare este intre 3 - 5 cm de fruntea persoanei careia doriti sa-i masurati temperatura. Sunete de notificare. Rezolutia de masurare: 0,1°C. Avertizare vizuala pentru status baterie consumata. Igienice non-invazive si usor de utilizat. Conditiile de operare: 10°C - 40°C si umiditatea relativa mai mica de 85%.

Utilizare

Termometrul Non-Contact cu Infrarosu Netum ET-900 poate fi folosit pe scară largă în diverse locaţii cum ar fi: acasa servici scoli spitale vamă

Facilitati

Termometrul Non-Contact cu Infrarosu Netum ET-900 se instaleaza prin montarea 2 baterii AAA de 1,5V in suportul pentru baterii aflat in manerul termometrului. la montatrea bateriilor trebuie sa respectati polaritatea corecta - este inscriptionata pe suport. am inclus doua baterii Varta INDUSTRIAL PRO ALKALINE

Setare mod de lucru: Surface/Body

- Surface - masurare temperatura obiecte si suprafete in general - Body - masurare temperatura corp uman La deschidere termometrul este setat automat pe modul de lucru Surface - in coltul din dreapta sus a ecranului va fi afisat Surface Temp. Apasati scurt butonul SET pentru a trece in modul Body - in coltul din dreapta sus a ecranului va fi afisat Body. Pentru a schimba iar modul de lucru mai apasati inca o data scurt butonul SET si termometrul va trece din nou in modul Surface - si tot asa treceti dintr-un mod de lucru in altul.

Setarea unitatii de masura a temperaturii: °C / °F

Apasati butonul SET pentru 2 secunde si pe ecran va aprea simbolul F1 Apasati butonul + pentru a schimba unitatea de masura din C (Celsius) in F (Fahrenheit) Valoarea implicita a setarii este C (Celsius).

Setarea temperaturii de alarma: 37°C - 42°C

Apasati butonul SET pentru 2 secunde si pe ecran va aprea simbolul F1 Apasati butonul SET scurt inca o data si pe ecran va aprea simbolul F2 Apasati butoanele + sau - pentru a schimba temperatura de alarmare. Valoarea implicita a setarii este 38°C (Celsius).

Setarea temperaturii de calibrare: 0°C - 3°C

In functie de conditiile de mediu in care este operat termometrul, cum ar fi temperatura si umiditate este posibil ca termometrul sa necesite o calibrare pentru o masurare cat mai precisa. Apasati butonul SET pentru 2 secunde si pe ecran va aprea simbolul F1 Apasati butonul SET scurt inca de 2 ori si pe ecran va aprea simbolul F3 Apasati butoanele + sau - pentru a schimba temperatura de ajustare. Valoarea implicita a setarii este 0,8°C (Celsius) si ar trebui corespunda pentru o clima temperata.

Specificatii

Alimentare
Alimentare cu Energie
2 baterii AAA
Smart Power Saving
Auto inchidere ecran dupa 15 secunde
Tensiunea de alimentare
3V CC
Tip alimentare
Cu baterii
Caracteristici
Dimensiune
150 x 95 x 44 mm
Greutate
125 g
Temperatura de operare
10 ~ 40 C, Umiditate: 10 ~ 80%
Temperatura de Depozitare
0 ~ 50 grade C, umiditate:10 ~ 85%

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
2
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

5 (2 review-uri)


Mihai ***
17/05/2021
Foarte bun
Folosesc termometrul zilnic la cabinet si pana acum a facut fata cu bine.

Dumitru ***
12/08/2020
Pret mic
L-am cumprat ca era cel mai ieftin si surprinzator functioneaza si foarte bine.

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.
Luminita ***
30/05/2020
Buna ziua, Cum pot sa masor temperatura la un biberon sau o cana cu ceai?