Aster PRO-3, Multiseat Software, Windows 10/8/7

+1 users, lifetime license, expandable, portable

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Cod produs: IBIK-A+1

Brand: Ibik Aster

Descriere

ASTER PRO-3 este o versiune cu urmatoarele caracteristici: aceasta licenta este utilizata pentru a adauga utilizatori la licentele ASTER PRO-2 si ASTER PRO-6 aceasta licenta nu poate fi utilizata independent licenta este valabila pe viata licenta o data inregistrata pe un calculator poate fi mutata pe alt calculator - necesita contactarea centrului de suport versiunile de Windows pe care poate fi instalat sunt: 10, 8 si 7.

Beneficiile utilizarii ASTER

Puteți încerca gratuit. Puteți utiliza un PC impreuna cu alti utilizatori - atat la servici, cat si acasa. ASTER face posibilă economisirea spațiului prin utilizarea unui singur PC pentru mai multe posturi de lucru. Nivel redus de zgomot în cameră prin utilizarea unui singur PC. Nu este nevoie de o rețea locală. Toate dispozitivele obișnuite ale PC-ului sunt accesibile automat din fiecare stație. Energia electrică este economisită datorită absenței sistemeleor de calcul - care sunt principalul consumator de energie a unui computer. Intensitate mai mică a radiațiilor de înaltă frecvență. Costurile de modernizare sunt reduse la 80% Este oferit un serviciu prompt pentru clienți (in limba engleza). Funcționează cu majoritatea plăcilor video moderne. Preț scăzut.

Utilizare

Exemple de aplicatii ale Aster PRO se poate utiliza in scoli si universitati se poate utiliza in birouri se poate utiliza in centre de instruire si testare se poate utiliza in locatii gen internet-cafe se poate utiliza in evenimente precum targuri, expozitii, seminarii, conferinte, etc se poate utiliza in biblioteci, sali de lectura, etc ASTER este un program pentru Windows care vă permite să creați mai multe locuri de muncă pe baza unui singur sistem de calcul - PC. ASTER este o soluție software independenta și nu folosește thin clients sau terminal stations. Pentru adăugarea de locuri de muncă suplimentare la un PC, este suficient să conectați un monitor suplimentar, o tastatură și un mouse. Dacă este necesar, fiecare loc de muncă poate fi conectat la dispozitive de intrare/ieșire audio separate, precum și la controlere de jocuri (joystick-uri). De asemenea, este posibil să utilizați monitoare externe (de preferință monitoare conectate DisplayLink) prin conexiuni USB sau WIFI/LAN. După instalare și lansare, ASTER va pune la dispoziția fiecărui utilizator propriul desktop independent. ASTER este versatil și poate fi utilizat în diverse domenii - de la birou la jocuri, economisind în același timp semnificativ costurile hardware și software pentru fiecare loc de muncă. In imaginile produsului se prezintă un exemplu cu modul de conectare în care funcționează ASTER. În funcție de capacitatea computerului și de programele care vor rula, pot fi create mai multe locuri de muncă (maximum 12). Cu toate acestea, sistemele cu un număr mare de locuri de muncă (6 sau mai multe) trebuie testate în prealabil cu setul de software și hardware pe care intenționați să le utilizați. Testarea este necesară pentru a găsi erori neprevăzute în funcționarea software-ului dvs. și compatibilitatea hardware-ului. Pentru aceast produs există o perioadă de probă de 30 de zile, perioada in care puteți încerca software-ul și sa decideti daca veti achiziționa sau nu licența ASTER. *post de lucru = monitor + tastatura + mouse

Facilitati

Specificatii

Software
Tip licenta
PRO-3

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.