Share

Aplicații Online Nexus

Nexus Online SFA
Este o aplicație Android creată pentru dispozitive mobile, care se descarcă din Google Play, și care lucrează online prin Nexus REST API cu baza de date Nexus ERP.
Aplicațiile Andorid Nexus combină facilitățile platformei mobile Android și versatilitatea aplicațiilor web moderne.
Astfel, aplicația Android o vom descărca și instala gratuit pe telefon din Google Play și scripturile web ale aplicației le vom instala pe serverul nostru.

Bineînteles, putem folosi gratuit și locația implicită de încărcare a scripturilor oferită de Nexus Media srl, cu mențiunea că fiind un serviciu gratuit nu ne sunt oferite garanții de funcționare fără întreruperi, de viteză, etc.
Recomandarea noastră este să instalați aceste scripturi web pe același calculator/server pe care este instalat serverul de baze de date al Nexus ERP.

Nexus Online SFA este o aplicație ce facilitează și simplifică preluarea comenzilor de la clienți și din magazinele proprii, livrarea și facturarea comenzilor, planificarea livrării comenzilor pe trasee și curse dar și managementul ambalajelor predate și preluate de la clienți.
Interfața este simplă și intuitivă. Avem nouă butoane pentru nouă acțiuni diferite ce vor fi explicate în manualul 3, Prezentare interfață.
Deasemenea există și a doua interfață disponibilă după ce alegem un partener. Actiunile specifice fiecărui buton din această interfață le vom prezenta tot în manualul 3, Prezentare interfață.
Link către Manualul 3: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2456Nexus Foto Produse
Este o aplicație Android, care se descarcă din Google Play , și care se bazează pe servicii cloud oferite de Nexus Media.
Deci, pentru a utiliza Nexus Foto Produse trebuie să descărcați și să instalați gratuit aplicația din Google Play și trebuie să achiziționați o subscripție anuală pentru această aplicație din contul dvs. de client de pe suport.nexuserp.ro.
Este o aplicație simplu de utilizat cu ajutorul căreia realizați fotografii pentru produse și le încărcați rapid direct în baza de date a Nexus ERP. Imaginile sunt încărcate automat ca fișiere atașate la produse.
Astfel, după realizarea unei fotografii pentru un produs, cu telefonul mobil, aceasta poate ajunge aproape instantaneu pe site-ul de vânzări.

Imaginile preluate nu mai trebuie prelucrate, ele sunt optimizate de aplicația noastră direct pe telefon atât ca dimensiune în pixeli, cât și ca rată de compresie.
Dimensiunile fotografiilor vor fi ajustate în funcție de categoria lor: pictogramă, imagine site, imagine catalog etc.
Pentru a realiza fotografii la produsele din baza de date nu va trebui să achiziționați echipamente specializate, doar un telefon mobil cu Android (min. v.4.4) este suficient.

La ce vă folosesc fotografiile atașate produselor din baza de date Nexus ERP?
Pentru a încărca automat magazinul on-line cu imagini pentru produse, pentru a realiza cataloage cu produse pentru clienți cu ajutorul asistentului de generare a cataloagelor sau pentru a trimite clienților oferte cu imagini.
Pentru a identifica mai ușor produsul pentru care doriți să încărcați imagini, puteți scana codul de bare al acestuia tot cu camera foto a telefonului mobil.
Chiar și în condiții cu iluminarea mai redusă codul de bare este citit aproape instantaneu. Bineînțeles, produsul poate fi căutat în baza de date și după cod sau denumire.Nexus Facturare Online
Mobilitate în emiterea facturilor, vizualizarea stocurilor şi consultarea soldurilor
Echipa noastră de vânzări va putea factura cu un telefon mobil direct din baza de date centrală - respectând toate politicile de preţuri şi promoţii pe clienţi, pe zone, etc. Iar dacă vindem şi către persoane fizice (van-sales) putem emite, la fel de simplu, bonuri fiscale cu o casă de marcat mobilă.
Dacă nu dorim să utilizăm imprimante mobile, putem opta ca facturile să plece automat prin email către clienţi noştri. Şi mai mult, putem opta ca facturile trimise să conţină un buton pentru plata online cu cardul

Se poate instala pe telefoane care au minim versiunea de Android 6.0 si poate rula inclusiv pe PC-uri cu Windows 10 daca instalati emulatorul BlueStacks.
Nexus Facturare este integrat nativ cu toate aplicaţiile şi datele platformei şi este tot timpul 100% compatibil cu întreg sistemul de aplicaţii Nexus: comenzi, stocuri, liste de preţuri, facturi, etc.
Aplicaţia de facturare ne permite să emitem o factură în doar câteva zeci de secunde. Facturile se creează pe baza unor modele în care am stabilit în prealabil informaţiile repetitive. Putem adăuga în model inclusiv liste de produse.La adăugarea produselor pe factură avem posibilitatea de a vedea stocurile în timp real pentru fiecare produs în parte. Mai mult, există o pagină separată unde putem consulta situaţia stocurilor filtrate după gestiune, clasă sau produs.
Aplicaţia este intuitivă, uşor de învăţat, simplu de folosit şi ne ghidează prin indicaţii la fiecare pas. Nexus Facturare Online foloseşte imagini şi denumiri sugestive pentru meniurile şi butoanele interfeţei de lucru.
Cu ajutorul unui telefon mobil sau a unei tablete conectate la internet, de oriunde ne-am afla, înregistrăm vânzări cu respectarea politicilor de preţuri, de promoţii, de creditare a clienţilor, etc.

Toate documentele emise prin aplicaţie - facturile, chitanţele şi bonurile fiscale - sunt automat salvate în ERP şi nu sunt necesare prelucrări suplimentare ulterioare, cum ar fi: exporturi, importuri, copieri, reoperare, etc.
Aplicaţia are pagini separate pentru facturile emise şi facturile în lucru (nevalidate) cu filtrare după perioadă. Putem găsi uşor o factură anterioară pentru a o modifica, retipări sau consulta detaliile.
Nexus Facturare Online este integrat cu Sistemul Naţional de Facturare Electronică e-Factura. Sistem prin care în viitorul apropiat toţi agenţii economici vor putea schimba facturi în mod automat.
Aplicaţia oferă o pagină special dedicată soldurilor. Facturile neîncasate sunt grupate de clienţi şi printr-un click pe o factură putem afişa detalii (inclusiv produsele) restul de încasat şi un buton pentru încasare imediată cu chitanţă.
Share

NexyShop

NexyShop
Platformă web pentru comerţ online modernă, completă şi configurabilă. Utilizând suita noastră de aplicaţii, un singur salariat poate gestiona întreg magazinul online: publică produse, preia şi livrează comenzi, gestionează magazia şi stocurile, face comenzi la furnizori şi în acelaşi timp toate documentele se înregistrează automat în ERP şi contabilitate.

Integrat
NexyShop oferă o întreagă suită de instrumente software dedicate vânzărilor moderne, integrate între ele, funcţionând la unison şi care pot oferi zi de zi echipei noastre sprijinul de care are atât de multă nevoie.

Share

Ce să alegi dintre Photoshop și Lightroom?

Lightroom se referă mai mult la organizarea și procesarea fotografiilor, în timp ce Photoshop se referă mai mult la editarea, crearea și îmbunătățirea imaginilor.
Photoshop este cel mai bun pentru imaginile care necesită perfecțiunea pixelilor.

Când să folosim Lightroom?
Lightroom poate fi considerat ca punct de plecare pentru post-procesare.
Spre deosebire de Photoshop, care se încadrează în multe discipline creative, Lightroom este special conceput pentru a gestiona eficient fluxul de lucru al fotografilor profesioniști, de la gestionarea fotografiilor până la finisarea finală.

Puteți alege între Lightroom și Adobe Photoshop Lightroom Classic. Lightroom Classic este un program bazat pe desktop pentru fotografiile stocate local cum ar fi pe un computer sau pe hard disk extern.
Lightroom stochează fișierele în cloud, astfel încât să vă puteți muta fără probleme spațiul de lucru de la laptop pe tabletă, telefon sau de acasa la cafenea.Când să folosim Photoshop?
Lightroom se referă mai mult la organizarea și procesarea fotografiilor, în timp ce Photoshop se referă mai mult la editarea, crearea și îmbunătățirea imaginilor.
Photoshop este cel mai bun pentru imaginile care necesită perfecțiunea pixelilor.

Retușatorii de fotografii, artiștii vizuali sau compozitorii încep în Lightroom, dar în cele din urmă se bazează pe Photoshop pentru majoritatea conversiilor.
O modalitate de a vă gândi la acest lucru este că, în timp ce Photoshop vă permite să creați imagini așa cum doriți, Lightroom rămâne fidel fotografiilor dvs.Combină-le într-un duo dinamic.
Cunoașterea diferențelor dintre Lightroom și Photoshop vă poate ajuta să alegeți cel mai bun editor foto pentru un anumit proiect, dar de multe ori nu este decizia.
Ambele se potrivesc perfect.

Puteți edita o fotografie în Lightroom, apăsați Command+E(MacOS) sau CTRL+E(Windows) pentru a o trimite la Photoshop și o puteți modifica acolo.
În cele din urmă, alegerea între Lightroom și Photoshop se va reduce la obiectivele proiectului dvs. creativ și la preferințele personale.

Adesea, răspunsul este să folosiți ambele. Acum că știți diferența dintre cele două, puteți proiecta un flux de lucru pentru a crea fotografiile dorite.
Cel mai bun mod de a găsi ceea ce funcționează pentru tine este să te distrezi și să experimentezi până când găsești procesul de editare perfect.
Share

La ce folosește Adobe Acrobat DC?

La ce folosește Adobe Acrobat DC?

Funcția principală a Adobe Acrobat este de a crea, vizualiza și edita documente PDF. Puteți importa documente și formate de imagine populare și le puteți salva ca PDF. De asemenea, puteți importa rezultatele scanerului, site-urile web sau conținutul clipboard-ului Windows.
Cu toate acestea, datorită naturii PDF-ului, odată ce un document PDF este creat, structura și fluxul său natural nu pot fi modificate semnificativ.

Cu alte cuvinte, Adobe Acrobat poate modifica conținutul paragrafelor și imaginilor, dar nu modifică întregul document pentru a găzdui documente lungi sau scurte.
Acrobat poate decupa pagini PDF, le poate reordona, manipula hyperlinkuri, poate semna digital PDF-uri, poate adăuga comentarii, edita părți ale PDF-urilor și poate asigura conformitatea cu standarde precum PDF/A.


Funcții Standard:
Editați textul și imaginile, reordonați și ștergeți paginile dintr-un PDF
Convertiți PDF-uri și exportați în Word, Excel și PowerPoint
Creați, completați, semnați și trimiteți cu ușurință formulare
Semnează documente, solicită semnături și urmărește răspunsurile în timp real
Adăugați fișiere PDF de securitate și protejare prin parolăFuncții Pro:
Transformați documentele scanate în PDF-uri editabile și căutate
Redactați pentru a elimina definitiv informațiile sensibile vizibile
Comparați două versiuni ale unui PDF pentru a examina toate diferențele
Funcționează pe Windows și Mac
Adăugați o siglă pentru a vă marca acordurile și încărcați formulare PDF existente pentru a crea instantaneu formulare web

Share

IBM SPSS

IBM SPSS® Statistics este o soluție rapidă și puternică care propulsează analiza cercetării în numeroase industrii.

Educația, cercetarea de piață, asistența medicală, guvernul și comercianții cu amănuntul folosesc SPSS Statistics pe tot parcursul procesului analitic, de la planificare și colectare a datelor până la analiză, raportare și implementare.
Această lucrare explorează modul în care aceste industrii se transformă prin aplicarea analizei predictive la luarea deciziilor din punctul de vedere al utilizatorilor reali.
Din perspectivele lor, puteți determina cum îl puteți utiliza pentru a obține rezultatele dorite.SPSS Complex Samples oferă instrumente de planificare, cum ar fi stratificarea, gruparea sau eșantionarea pe mai multe niveluri.
Acest lucru este util pentru a obține estimări punctuale precise, pentru a prezice rezultate numerice și categoriale din eșantioane aleatoare non-simple și pentru a lua în considerare până la trei etape atunci când se analizează datele din proiectele pe mai multe niveluri.Cu Custom Tables, vă puteți rezuma datele SPSS Statistics și puteți vizualiza analiza ca tabele gata de producție, de calitate de prezentare.
Oferă capabilități analitice care vă ajută să învățați din datele dvs. și funcții avansate care vă ajută să creați foi de calcul ușor de citit și interpretat.

Advanced Statistics oferă un set sofisticat de metode și modele analitice univariate și multivariate.
Acestea includ modele liniare mixte generalizate (GLMM), modele liniare generale (GLM), tehnici de model mixt, modele liniare generalizate (GENLIN) și tehnici de ecuații de estimare generalizată (GEE).Forecasting este modulul de serie de timp pentru SPSS. O serie temporală este un set de observații obținute prin măsurarea periodică a unei variabile pe o perioadă de timp.
Prognoza serii temporale este utilizarea modelelor pentru a prezice evenimente viitoare pe baza evenimentelor trecute cunoscute

Cu Decision Trees, puteți identifica grupuri, puteți descoperi relații între grupuri și puteți prezice evenimente viitoare.
Prezintă rezultate categorice și oferă taxonomii vizuale și arbori de decizie care ajută la explicarea mai clară a analizei pentru publicul non-tehnic.