Produsele Bitdefender MSP

Produsele Bitdefender MSP
Share
În lumea actuală, securitatea cibernetică este o preocupare majoră pentru orice afacere, indiferent de mărime. Amenințările cibernetice sunt în continuă creștere în complexitate și sofisticare, iar afacerile au nevoie de o soluție de securitate puternică pentru a se proteja.

Bitdefender GravityZone este o soluție de securitate cibernetică completă pentru afaceri mici și mijlocii. Oferă o gamă largă de funcții de protecție împotriva amenințărilor cibernetice, inclusiv antimalware, anti-ransomware, anti-exploit, firewall, control web, control dispozitive, control utilizatori, analiză comportamentală, detecție și răspuns automat și gestionare vulnerabilităților.

În continuare, vom descrie în detaliu fiecare dintre licentele dinsponibile in Bitdefender Gravity Zone, analizând funcțiile și caracteristicile pe care le oferă.

 1. Licența Bitdefender GravityZone CORE este o soluție de securitate cibernetică pentru afaceri mici și mijlocii (SMB) care doresc să-și protejeze datele și sistemele informatice împotriva amenințărilor cibernetice. Aceasta oferă o gamă de funcții de protecție împotriva amenințărilor cibernetice, inclusiv:
  • Antimalware: detectează și elimină malware-ul, inclusiv viruși, troieni, spyware, adware și alte programe rău intenționate.
  • Anti-ransomware: protejează împotriva atacurilor ransomware, care blochează accesul la date și solicită o răscumpărare pentru a le debloca.
  • Anti-exploit: protejează împotriva exploatărilor de securitate, care sunt folosite pentru a exploata vulnerabilitățile din software pentru a obține acces la un sistem.
  • Firewall: protejează împotriva accesului neautorizat la rețeaua de afacere.
  • Control web: blochează accesul la site-uri web și resurse online periculoase.
  • Control dispozitive: permite administratorilor IT să controleze dispozitivele conectate la rețeaua de afacere.
  • Control utilizatori: permite administratorilor IT să controleze activitățile utilizatorilor pe dispozitivele de afaceri.

  Antivirus Bitdefender GravityZone MSP - CORE (Subscripție lunară)
  Antivirus Bitdefender GravityZone MSP - CORE (Subscripție lunară)

  Includes CORE - Antimalware, Anti ransomware, Antispam, Antiphising, Firewall

  12.44 Lei 2. Pachetul Bitdefender GravityZone Secure este o soluție de securitate cibernetică pentru afaceri mici și mijlocii (SMB), care oferă un nivel de protecție mai ridicat decât licența Bitdefender GravityZone CORE. Pachetul include toate funcțiile din licența CORE, plus următoarele:
  • Analiză comportamentală: monitorizează comportamentul aplicațiilor și proceselor pentru a detecta activități suspecte.
  • Oferă vizibilitate timpurie asupra activităților suspecte pentru a oferi protecție împotriva amenințărilor emergente.
  • Gestionarea vulnerabilităților: ajută administratorii IT să identifice și să remedieze vulnerabilitățile din sistemele de operare și aplicații.
  • Sandbox Analyzer care execută automat playload-urile suspecte într-un mediu virtual controlat pentru a izola și neutraliza amenințările.

  Antivirus Bitdefender GravityZone MSP - SECURE (Subscripție lunară)
  Antivirus Bitdefender GravityZone MSP - SECURE (Subscripție lunară)

  Includes CORE + ATS + EDR - Antimalware, Anti ransomware, Antispam, Antiphising, Firewall

  21.60 Lei 3. Pachetul Bitdefender GravityZone Secure Plus este o soluție de securitate cibernetică pentru afaceri mici și mijlocii (SMB), care oferă un nivel de protecție ridicat. Pachetul include toate funcțiile din pachetul Bitdefender GravityZone Secure, plus următoarele:
  • Protecție împotriva atacurilor de tip zero-day: oferă protecție împotriva atacurilor cibernetice care profită de vulnerabilități necunoscute de către dezvoltatorii de software.
  • Protecție împotriva atacurilor bazate pe inteligență artificială: oferă protecție împotriva atacurilor cibernetice care sunt generate de inteligența artificială.
  • Detecție și răspuns automat (MDR): detectează și răspunde automat la atacurile cibernetice, fără intervenția administratorului IT.
  • Monitorizare 24/7 de echipa de elită Bitdefender.

  Antivirus Bitdefender GravityZone MSP - SECURE PLUS (Subscripție lunară)
  Antivirus Bitdefender GravityZone MSP - SECURE PLUS (Subscripție lunară)

  Includes CORE + ATS + EDR + MDR-F - Antimalware, Anti ransomware, Antispam, Antiphising, Firewall

  43.24 Lei 4. Pachetul Bitdefender GravityZone Secure Extra este o soluție de securitate cibernetică pentru afaceri mici și mijlocii (SMB), care oferă cel mai înalt nivel de protecție disponibil. Pachetul include toate funcțiile din pachetul Bitdefender GravityZone Secure Plus, plus următoarele:

  • Controlul accesului la resurse (IAM): permite administratorilor IT să controleze accesul la resursele de afaceri, cum ar fi fișiere, aplicații și dispozitive.
  • Detectează si analizează atacurile cibernetice asupra întregii infrastructuri și aplicațiilor unei organizații prin triajul rapid al incidentelor și remedierea automatizată
  • Gestionarea incidentelor: ajută administratorii IT să gestioneze incidentele de securitate cibernetică.

  Antivirus Bitdefender GravityZone MSP - SECURE EXTRA (Subscripție lunară)
  Antivirus Bitdefender GravityZone MSP - SECURE EXTRA (Subscripție lunară)

  Includes CORE + ATS + EDR + MDR-F + XDR - Antimalware, Anti ransomware, Antispam, Antiphising, Firewall

  55.98 Lei 5. Bitdefender GravityZone Email Security este o soluție cuprinzătoare de protecție a e-mailului care oferă organizațiilor o apărare multistrat împotriva malware-ului, spam-ului, phishing-ului și altor amenințări bazate pe e-mail. Este alimentată de tehnologia antivirus premiată Bitdefender și oferă o gamă largă de funcții, inclusiv:
  • Filtrare avansată a e-mailului: GravityZone Email Security utilizează o combinație de detectare bazată pe semnătură, învățare automată și sandboxing pentru a bloca amenințările cunoscute și necunoscute.
  • Protecție în timp real: Soluția scanează tot traficul de e-mail primit și trimis în timp real, oferind protecție împotriva atacurilor zero-day.
  • Prevenirea pierderii de date (DLP): GravityZone Email Security poate preveni scurgerea de date sensibile sau partajarea accidentală a acestora.
  • Gestionare centralizată: Soluția poate fi gestionată dintr-o singură consolă, facilitând implementarea și gestionarea în mai multe organizații.

  Antivirus Bitdefender GravityZone MSP - Email Security per mailbox (Subscripție lunară)
  Antivirus Bitdefender GravityZone MSP - Email Security per mailbox (Subscripție lunară)

  Requires CORE - Antimalware, Anti ransomware, Antispam, Antiphising

  11.99 Lei 6. Bitdefender GravityZone Mobile Security este o soluție de securitate mobilă cuprinzătoare care protejează dispozitivele Android, iOS și Chrome OS împotriva unei game largi de amenințări. Oferă o varietate de funcții, inclusiv:
  • Protecție în timp real: GravityZone Mobile Security scanează toate aplicațiile și fișierele în timp real, blocând malware-ul, phishing-ul și alte amenințări înainte ca acestea să vă poată deteriora dispozitivul.
  • Protecție antifurt: GravityZone Mobile Security vă poate ajuta să localizați dispozitivul pierdut sau furat, să îl blocați și să ștergeți datele de la distanță.
  • Navigare sigură: GravityZone Mobile Security poate bloca site-urile web malițioase și vă poate proteja confidențialitatea atunci când navigați pe web.
  • Protecția confidențialității datelor: GravityZone Mobile Security vă poate ajuta să vă protejați datele personale de privirile indiscrete prin criptarea fișierelor dvs. și prevenirea accesului neautorizat la aplicațiile dvs.
  • Optimizarea performanței: GravityZone Mobile Security vă poate ajuta să optimizați performanța dispozitivului dvs. prin identificarea și eliminarea fișierelor inutile și prin eliberarea spațiului de stocare.
   Antivirus Bitdefender GravityZone MSP - Security for Mobile (Subscripție lunară)
   Antivirus Bitdefender GravityZone MSP - Security for Mobile (Subscripție lunară)

   Requires ONE license of CORE - Antimalware, Anti ransomware, Antispam, Antiphising, Firewall

   12.44 Lei